Barion Pixel

Karácsonyi fotózás az Objektív Fotóstúdióban

 

“Ahol a legszebb karácsonyi képek készülnek…”

 

Most jelentkezz be! Csapj le egy még szabad időpontra! A legszebb karácsonyi képeid készülnek el idén! Szerezz örömöt a családodnak!
Kattints legalul a piros gombra, vagy hívj most: 06309428553

. A stúdió címe: 1152 Budapest, Rákos út 86. Telefonszám: +36309428553

 

Karácsonyi háttereink választéka

1152 Budapest, Rákos út 86. tel: 06309428553,

e-mail cím: objektivfotostudio@gmail.com

A fotózás árai:
Alapcsomag: 1 órás családi fotózáson két karácsonyi háttérrel, sok beállítással, sok kellékkel kb.80-100 felvétel készül. Az ebből választott 10 db digitális kép: 29.000,-Ft.

A kiadott képeket retusáljuk, ránc, szarkaláb, izzadság, pattanás nem látható.

Csak a választott képeket adjuk ki. Minden további választott kép ára: 1.500,-Ft-ba kerül.

Ezüst csomag:
Kb. 1,5 órás fotózás, kb. 120-140 felvétel. Három karácsonyi háttér, plusz fehér háttér és egy művészi háttér. Az ezekből választott 20 db digitális kép retusálva: 44.000,-Ft. Csak a választott képeket adjuk ki. Minden további kép ára: 1.000,-Ft-ba kerül.

Arany csomag:
Kb. 1,5 órás fotózás kb. 160-200 felvétel. Sok háttér, különböző stílusokban, színekben. Az ezekből választott 30 db digitális kép retusálva 55.000,-Ft.  Csak a választott képeket adjuk ki. Minden további kép ára: 1000,-Ft-ba kerül.

Egyéb elképzeléseket is teljesítünk, nyitottak vagyunk egyedi megoldásokra is.

Háznál történő fotózás:
1 órás fotózás, amely riportjellegű /szülinap, családi találkozó/ Az összes felvételt átadjuk. Ára: 55.000,-Ft.

Budapest területén a közlekedés díjtalan, vidékre 80,-Ft/km

Érdekel a karácsonyi fotózás!

Mások ezt mondták rólunk:

Kedves Attila!

 
Hálásan köszönöm! Remek fotók lettek, látszik az Ön renkivüli hozzáértése, szakértelme – óvodásokkal pedig bizony nem könnyű!
 
Köszönöm Önnek és munkatársainak, valamint kellemes év végét és áldott ünnepeket kivánok!
 
Üdvözlettel,
 Szilvia

Kedves Attila!

 
Minden évben itt vagyunk, és csodálatos képek készülnek rólunk. Egyszerűen hiányozna valami az életünkből, ha karácsonykor nem tudnánk megnézni a nálatok készült új képeinket! Köszönjük! Boros család

Kedves Attila és Balázs!

Nehezen szántuk rá magunkat a fotózásra, mert eléggé sírós gyermekeink vannak. Balázs elképesztően mókázása még a mi lányainkat is nevetésre fakasztotta! Ezt nem hittük volna el, ha nem látjuk! Ezt a Balázst nem tudnánk mi kibérelni néha otthonra?

Hálás köszönet a profi képekért!

Kertész Gábor és családja

 
 

Gyakran ezt kérdezik:

Mennyi idő alatt készülnek el a képek?

A fotózás után hamarosan küldjük a képek kicsinyített és logózott változatát. Ön kiválasztja a képeit, és visszaküldi a számokat. A képek utómunkázása, retusálása néhány napot vesz igénybe.

Hogyan kell készülni egy karácsonyi fotózásra?

Célszerű legalább egy ünnepi ruhát hozni, kisbabákat máris az ünnepi ruhában, hogy ne a problémás öltözködéssel kezdjünk. Lehet többször ruhát cserélni, segítünk esetleg a válogatásban is. De sok váltásnak nincs értelme, csak az idő megy vele. A legjobb, ha az ünnepi ruhákkal kezdünk, utána pedig szabadidős öltözetekkel folytatjuk. Amúgy nem kell készülni mással, mi nagyon sok beállítást javaslunk, de ezeket nem kell előre begyakorolni. Mindenre nyitottak vagyunk, a megrendelő elképzelését teljesítjük.

Smink, frizura? Van ott helyben?

Van állandó sminkesünk és fodrászunk, a stúdióban megoldható a smink és a haj is. Azonban ezt jó előre egyeztetni kell, és előre is kell fizetni.

Kisállatot fogadnak?

Igen, kutyus, macsek jöhet, de jelezni kell, hogy a megfelelő higiéniát biztosítsuk a következő fotózáshoz.

Miért jó egy karácsonyi családi fotózás?

Karácsony az év legmeghittebb ünnepe, amikor az egész család összegyűlik, hogy egy kicsit együtt legyenek. Egy karácsonyi családi fotózás tökéletes módja annak, hogy megörökítsük ezt a különleges időszakot.

Miért érdemes elmenni egy karácsonyi családi fotózásra?

 Először is, egy különleges emlék önöknek. A professzionális képeken ott a család összes tagja, amit jó visszanézegetni egész évben. Hát még néhány év múlva!

Másodszor, a karácsonyi fotózás egy szórakoztató és kreatív élmény! Mi például segítünk a mindenkinek, hogy megtaláljuk a tökéletes pózokat és instruálunk, javaslunk öltözékeket, háttereket, karácsonyi kellékeket. Jelenlétünkkel, beszélgetésünkkel mindenképpen izgalmassá tesszük a fotózást! Egy síró kisgyerek kezelésében is hathatós segítséget nyújtunk!

Harmadszor, a karácsonyi fotózás egy remek módja annak, hogy megünnepeljük a családot. A fotózás során a család tagjai együtt lehetnek, és ez máris egy különleges ünnepi hangulatot teremt! Remélem, máris felkeltettük az érdeklődésedet!

Hol és hogyan lehet karácsonyi családi fotózást rendelni?

Karácsonyi családi fotózást vállalunk stúdióban vagy otthoni környezetben is. A stúdióban tudjuk kontrollálni a fényeket és különleges karácsonyi  háttereket ajánlunk, amelyek közül még világítós is van, így a képek mindig tökéletesen fognak kinézni. A külső helyszínen pedig a család a saját a környezetében pózolhat, ami bizonyos esetekben kényelmesebb lehet.

A karácsonyi családi fotózást érdemes előre lefoglalni, mivel a fotósok ilyenkor nagyon elfoglaltak. A fotóssal érdemes egyeztetni a helyszínről, az időtartamról és a csomagról.

Mire kell figyelni a karácsonyi családi fotózásnál?

A karácsonyi családi fotózáshoz érdemes változatos öltezetet választani. Ez segít abban, hogy a képek összehangoltak és harmonikusak legyenek.

A fotózás alatt fontos, hogy a család tagjai lazítsanak és élvezzék a pillanatot. Mi mindenképpen segítünk abban, hogy a képek természetesek és életszerűek legyenek.

Karácsonyi családi fotózás: egy ajándék a családnak

Egy karácsonyi családi fotózás egy felejthetetlen ajándék önmagunknak! A képek mindig emlékeztetnek arra, hogy a karácsony a szeretet ünnepe.

 Az M3-as kivezető szakaszával párhuzamosan futó Rákos útra 20 perc alatt Budapest bármely centrumából ki lehet autózni. A várost átszelő 5-ös busz a fotóstúdió előtt áll meg. A fotózásokhoz szükséges ruhákkal nem kell gyalogolni, a profi fotóstúdió előtt mindig van szabad és ingyenes parkolóhely. Nagy stúdiónk a Bezerédj Pál utca 136. alatt található, amely a Rákos út 86. alatti kis stúdiónktól 40 méterre található.

Nagy piros gomb, nyomd meg