Barion Pixel

Karácsonyi fotózás

 Nálam már a fotózás is egy karácsonyi élmény!

Még nem késő bejelentkezni egy karácsony előtti fotózásra! Csodálatos hátterekkel és szeretettel várunk. Egy karácsonyi fotózás általában 1 óra. Karácsonyi háttereink mellett más hátterekkel is fotózkodhatsz.
Jelenkezz be, felvesszük veled a kapcsolatot! Az időpontokat csak telefonon tudjuk egyeztetni. Szívesen visszahívunk! Kattints legalul a piros gombra és jelentkezz be!

 

A fotózás a Kaszás Attila és Kaszás Bence fotóstúdiójában történik. Igény esetén házhoz is kimegyünk. A stúdió címe: 1152 Budapest, Rákos út 86. Telefonszám: +36309428553

Akik nálunk igazolványképeket vagy önéletrajzi fotókat készíttettek, gyakran eljönnek egy családi fotósorozatra is. Szeretettel várunk téged is a családoddal egy családi fotózásra! Évszakoknak megfelelő és alkalmakhoz illő hátterek, kiegészítők és hozzáértő személyzet teszik teljessé a családi fotózás élményét! Az M3-as kivezető szakaszával párhuzamosan futó Rákos útra 20 perc alatt Budapest bármely centrumából ki lehet autózni. A várost átszelő 5-ös busz a fotóstúdió előtt áll meg. A fotózásokhoz szükséges ruhákkal nem kell gyalogolni, a profi fotóstúdió előtt mindig van szabad és ingyenes parkolóhely.

 

Karácsonyi háttereink választéka

A fotózás árai:
Alapcsomag: 1 órás családi fotózáson két karácsonyi háttérrel, sok beállítással, sok kellékkel kb.80-100 felvétel készül. Az ebből választott 10 db digitális kép: 25.000,-Ft. A kiadott képeket retusáljuk, ránc, szarkaláb, izzadság, pattanás nem látható. Csak a választott képeket adjuk ki. Minden további kép ára: 1000,-Ft-ba kerül.

Ezüst csomag:
1,5 órás fotózás, kb. 120-140 felvétel. Három karácsonyi háttér, plusz fehér háttér és egy művészi háttér. Az ezekből választott 20 db digitális kép retusálva: 38.000,Ft. Csak a választott képeket adjuk ki. Minden további kép ára: 1000,-Ft-ba kerül.

Arany csomag:
2 órás fotózás kb. 160-200 felvétel. Sok háttér, különböző stílusokban, színekben. Az ezekből választott 30 db digitális kép retusálva 45.000,-Ft. Ajándékba jár egy sorozat 10×15 cm-es papírkép is. Csak a választott képeket adjuk ki. Minden további kép ára: 1000,-Ft-ba kerül.

Egyéb elképzeléseket is teljesítünk, nyitottak vagyunk egyedi megoldásokra is.

Háznál történő fotózás:
1 órás fotózás, amely riportjellegű /szülinap, családi találkozó/ Az összes felvételt átadjuk. Ára: 45.000,-Ft.

Budapest területén a közlekedés díjtalan, vidékre 60,-Ft/km

Érdekel a karácsonyi fotózás!

Kedves Attila!

Hálásan köszönöm! Remek fotók lettek, látszik az Ön renkivüli hozzáértése, szakértelme – óvodásokkal pedig bizony nem könnyű!
Köszönöm Önnek és munkatársainak, valamint kellemes év végét és áldott ünnepeket kivánok!
Üdvözlettel,
 Szilvia