Barion Pixel

Kaszás Attila  fényképészete

 üzletemberek, karrieristák, társkeresők profi fotóstúdiója

Szintet lépnél?  Sikerre vágysz? Több bizalmat szeretnél? Profi portréfotóimmal segíteni tudok neked! Talán nem is gondolod,  milyen könnyedén célba érsz velük! Legyenek neked is átlag fölötti profilképeid!

Ez te vagy?

5 képes CV  fotózás: 20.000,-Ft

10 képes portréfotó: 29.000,-Ft

Prémium

portréfotózás: 45.000,-Ft

Magadra ismersz?

Kevesen tudják, hogy néhány kiváló portréfotó csodát tesz! Nem hittem el én sem, amíg néhány megdöbbentő visszajelzés nem tudatosította bennem azt, hogy igen, tudok segíteni nagy problémáik megoldásában másoknak! Most, hogy olvasod ezt, és éppen négyszemközt vagyunk, hát megosztom veled is  ezt a felfedezésemet: A legtöbb emberre szinte varázserőként hat egy egy bizonyos típusú portréfotó! Talán maga sem érti, de valahogy rárezonál, és téged választ, legyen az egy jó állás, egy társ, vagy egy jó üzlet! Mitől lehet ez? A fotózás során beszélgetünk kicsit, és te elmondod, mire kellenek a képek. Miközben őszintén beszélsz, őszinte, természetes képek készülnek rólad. Ahogy aztán meglátják a portréfotódat, senki nem tud ellenállni a te bizalmat sugárzó arcodnak, egyből megérzik, hogy te vagy az, akit keresnek, akire tényleg rá tudnak nyugodtan bízni valamit!

[

Kaszás Attila

Aki sikereket hozó portréfotókat készít rólad!

Miért válassz engem?

Miért megy az ember fotóshoz? Hogy biztosan jó képei legyenek! Mitől félnek a legtöbben? Hogy vajon jók lesznek-e a képeken? Vagy, hogy lesz-e hasznos eredménye a fotózásnak? Nálam az első pillanatok után eloszlanak ezek a félelmek, rögtön te is megérzed, hogy most valóban jókor vagy jó helyen! Szerintem nincs olyan ember, akinek rossz fénykép arca van! Minden arcban vannak megkapó vonások, amelyeket egy jó fénnyel, egy harmonikus háttérrel, egy jól irányzott kérdéssel elő lehet csalogatni. A fotózás során nem csak én, te is derűs hangulatba kerülsz! Évtizedek alatt alkottam meg azt a fotózási forgatókönyvet, aminek eredménye a hiteles portréfotó! 

 

Válassz csomagjaim közül, vagy írj nekem, hívj fel, és beszéljünk, mit szeretnél. Vagy beszélgessünk csak úgy, hátha kedved támad egy élménydús, izgalmas képeket megvalósító fotózáshoz! Ne habozz, hívj nyugodtan akár most is! Telefonszámom: +36309428553

ajánlatok, lehetőségek

válassz, mit szeretnél?

[

#1. Bombabiztos bemutatkozást?

Bombabiztos bemutatkozást szeretnél? Az ötképes portréfotó sorozatom egy ilyen robbanékony vegyület! Alig 20-25 perc alatt készül rólad 25-30 felvétel, de a kémiája a lényeg! Egy rész Walt street farkasa beállítás, sármos háttérrel,  ha kell Charlie angyalai feelinggel, leöntve egy csepp James Bond-dal, vagy Angelina Jolie megközelíthetetlen stílusával! Az elegy öt képet tartalmaz, mindez 20.000,-Ft-ba kerül, de ha többet választasz, mindent további kép 1.500,-Ft. Mikor kibiztosítod, vigyázz, légy  óvatos, mert tényleg nagyot szól!

Társkeresésben vagy? Tinder fotózás érdekelne? Kellenének olyan képek, amelyek láttán megtelnek az üzenő fiókjaid? A nyertesek közé akarsz tartozni? Itt a helyed! Vigyázz, ne ess a halogatás bűvkörébe! Ketten összehozzuk a professzionális fényképeidet! 

#2. CV fotók készítését?

Ha csak néhány nagyon jó kép kell,  akkor is állok rendelkezésedre! Stúdiónk professzionális, mind felszerelésben, gépekben és hátterekben. Biztos siker, ha eljössz hozzánk akár néhány képre is!

Igazolványképeket is készítünk, és erre is szeretettel várunk napi nyitvatartással működő kis stúdiónkban. De vigyázz, egy igazolványkép nem bemutatkozás, csak egy szükséges dokumentumkép. Persze, a legjobb minőségre számíthatsz nálunk ebben is!

#Legjobb ajánlatom!

Elsősorban a tíz képes fotózást ajánlom! Ezt tartom az alap csomagomnak, ahol valóban lesz mód és idő megteremteni tökéletes portréfotókat!
Ez 50-60 perces fotózás klasszikus és modern portré beállításokkal.
fotózás rövid beszélgetéssel indul, majd próbafelvételekkel folytatódik.
Mindez pillanatok alatt megtörténik.
Kiderül, hogy milyen fények, milyen beállások állnak jól neked.
Sokféle hátterem van, amely jól erősíti azt a személyiséget, amit
menet közben megalkotunk.
Az én fotózási stílusom a könnyedség, természetesség. Sok
ötlettel adok instrukciókat és elkapom a természetes pillanatokat.
A tízképes fotózás 29.000,-Ft-ba kerül. A fotózás során kb. 70-80 felvétel
készül, ebből válogathatsz. Ha több tetszene, minden további választott kép
ára 1.500,-Ft. A képek finom retusálás után kerülnek kiadásra.
Ennek módját, mikéntjét meg is beszéljük.
[

Gyakran ismételt kérdések

A fotózás után néhány órán belül megkapod az elkészült képek kicsinyített, logózott változatát. Ha kiválasztottad a neked tetsző képeket, akkor 1-2 napon belül megkapod a kidolgozott, nagyfelbontású fájlokat is. De a pontos időpontról e-mailt küldünk neked! Kérhetsz papírképeket is! Hétköznap, munkaidőben a stúdiónkban is kiválogathatod a képeket egy számítógépen!

Az üzleti fotózás előtt nem baj, ha fel vagy éppen pörögve, de egy komoly bemutatkozó portfólió előtt jó, ha viszonylag kipihenve érkezel. Van lehetőség délelőtti, és késő délutáni időpontot kérni. Ruhák tekintetében a saját ruhák a jók, amikben jól érzed magad. Ha munkához kellenek a képek, akkor jó, ha az állásnak megfelelő öltözetet is hozol. Nagyobb lélegzetű fotózásnál elegáns, sportos, hétköznapi ruhákat hozz. De nem kell sok! Itt a személyiséged számít! De segítek a kiválogatásban!

Van állandó profi sminkesünk, fodrászunk, de őt előre meg kell rendelnünk. Tehát egyeztetés után véglegesítünk fotózási időpontot is. Érdeklődj az aktuális árakról! Tel: 06309428553

A stúdiónkban nagyon korszerű világítás, profi háttérrendszer van rengeteg háttérrel. De szívesen kimegyünk szabadtéri felvételekre is. Már stúdiónk közelében is van több nagyon jó helyszín! Romantikus, vagy üzleti jellegű, mindegyik szóba jöhet. Lehet a fotózás fele a stúdióban, fele pedig szabadtéren, ez az igényedtől függ. Elmondom, mire számíthatsz, ajánlok helyszínt is. Szóba jöhet bármely helyszín, ami neked tetszik, egyeztessünk!

Igen, a stúdióban bankkártyát is elfogadunk, azzal is fizethetsz a helyszínen!

 1. Megnő az önbizalmad azonnal!
 2. A korábbi, legyőzhetetlennek tűnő problémákat játszi könnyedséggel megoldod!
 3. Magabiztos leszel idegen emberekkel!
 4. Meglepődve tapasztalod, hogy a másik nemmel milyen könnyedén bánsz!
 5. Rájössz arra, hogy kezedben tudod tartani a dolgokat!
 6. Minden kapcsolatod javulni fog, sőt lazán teremtesz újakat!
 7. Felszabadulsz,  nagy energiák ébrednek benned!
 8. Valahogy úgy történnek meg a dolgok, ahogyan szeretnéd!
 9. Eltűnik életedből a szorongás, a magaddal szembeni kétely!
 10. Szintet lépsz, a dobogóra kerülsz!

Olyan ruhát hozzál, amiben kényelmesnek érzed magad! Egy idegen ruha más személyiséget ruház rád.  Olyan ruha kell, amibe mondjuk egy jobb vendéglőbe mennél, vagy tegyük fel egy iskolai ünnepély vendégeként érkeznél! A fotózás során szem előtt tartjuk az egyéni stílusodat és személyiségvonásaidat, hogy a fotók valóban rólad szóljanak. A célunk az, hogy olyan képeket készítsünk rólad, amelyek felkeltik az érdeklődést és vonzóvá tesznek a számodra fontos partnerek számára.

A fotózással kapcsolatban: én is utálok várni, és utálok olyan dolgokat csinálni, ami nem érdekes! Nálunk ilyet nem fogsz tapasztalni! Először is, a fotózás egyszerű és gyors,  Először is megteremtünk egy kellemes hangulatot! Néhány perc múlva már másképp állsz a dolgokhoz! Rájössz, hogy jó helyen jársz! Másodszor, a fotózási szolgáltatásunk garantálja, hogy a fotók minősége kiváló lesz, és a legjobb színben és fényben mutatnak be téged! Mindenkiről készülnek különlegességek, ami csak rád szabva, egyedi leszel rajtuk és éppen ezért kivívod mások érdeklődését! Kiváncsivá teszed őket!

Nyugodtan írj, ha valamire nem kaptál itt választ. E-mail címem: objektivfotostudio@gmail.com. Néhány órán belül válaszolunk! De ha sürgős, akkor hívj! Telefonszámom: +36309428553 Köszönöm! Kaszás Attila.

[

Mások ezt írták:

Attila igazi rutinos fotós, inspiráló, nagyon segítőkész, és hát nem utolsósorban nagyon jó látásmóddal rendelkezik. Szakmai képeim tökéletesek lettek.
Molnár Tamás

Kaszás úrnak igazat adok. Évtizedek teltek el, hogy nem készült rólam egy profi portréfotó. Csak a nyaralásokon, útiképeken. Most látom, hogy milyen nagy a különbség. Tényleg szintet léptem ezekkel a fotókkal! További sikereket kívánok! Hegedűs Zoltán 

Nem hiszem el! Beestem a stúdióba, néhány képet kértem csak, de 50 is készült rólam! A válogatásban Bártfai Balázs a legprofibban segített, és a választott képek rohadt jók lettek! Minden jót megérdemel ez a stúdió!  Balogh Péter

Nagyon nagyon szépen köszönöm a képeket, igazán szuperek lettek, és az ajándék képeket is köszönöm!

Minden jót kívánok, biztosan ajánlani fogom Önöket!
Üdvözlettel: Szeitz Szilvia

75 éves lettem, és megleptem a családomat egy portréfotó sorozattal! Karácsonyra elhozom az unokáimat is, mert ilyen kedvességet, humort és jó beszélgetést és meglepően jó képeket nem sok helyen kap az ember! Kemenesné Marika

Ügyfeleimet ki szoktam kérdezni egy idő után, mi történt velük a fotózás után? Ezeket a válaszokat kaptam:

 1. Megnőtt az önbizalmam!
 2. A korábbi félelmeimet játszi könnyedséggel legyőztem!
 3. Magabiztos lettem idegen emberekkel szemben!
 4. Meglepődve tapasztaltam, hogy a másik nemmel könnyedén tudok kapcsolatot teremteni!
 5. Kezemben tudom azóta tartani a dolgokat!
 6. Új kapcsolatokat lazán tudok teremteni!
 7. Felszabadultam, új energiák jönnek ki belőlem!
 8. Valahogy úgy történnek a dolgok, ahogy szeretném!
 9. Eltűnt az életemből a szorongás, a magam iránti kétely!
 10. Valahogy úgy érzem: szintet léptem!

Kedves Attila,
fantasztikusak a képek. Azért érzem így, mert látom a valódi arckifejezéseimet, a fancsalit, a révedőt, hadonászót. Gratulálok a tehetségéhez!

“Sok van mi tökéletes”, de a DSC_2008, 2012 főleg az.
Nagyon köszönöm a kedvességet és a türelmet:
Éva

Örök emlék, amit bárkinek, bárhol büszkén meglehet mutatni!
Köszönjük szépen a munkádat!
Viki&Péter

Csúnyának tartottam magam, társkereső képekre jöttem. Még aznap megtelt az e-mail fiókom üzenetekkel, amint feltettem Attila képeit! Ma már szépnek tartom magam! Köszönöm! Béres Bettina
 
 

Ajándék utalványt kaptam a barátomtól ide. Elhoztam anyámat is, hogy figyeljen rám, de teljesen másképp történtek az események! Attila rábeszélt egy páros fotózásra is, és életem legszebb képei készültek az anyámmal! Köszönöm, hogy hallgattam rád, Attila! Üdvözlettel: Pálfai Henrietta
 
 

 

Cím:

Érkezés, bejelentkezés: 1152 Budapest Rákos út 86.

Fotóstúdió: 1152 Budapest Rákos út 80. – Bezerédj Pál u. 136. sarok