X

Színesebb élet!

Egy nemzetközi médiacég hívott fel, hogy a munkatársai lefotózására kérjen árajánlatot. Sikerült megegyeznünk, hamarosan kimentünk a helyszínre és elkészítettük az üzleti jellegű portré fotókat. Egy nagy tablóhoz kellettek ezek a fotó portrék, névvel, beosztással megszövegezve. Néhány héttel később pót fényképezésre hívtak ki, hogy a hiányzott munkatársakat is le tudjam fényképezni. A tabló már elkészült, rajta a másfél száz munkatárssal. A képek hátulján mágnes szalag, maga a tabló pedig egy filccel borított fém lemez volt. Tökéletesen kirakták rá a cég szerkezetét – a munkatársak fényképeiből. Mindenki örömmel üdvözölt és mutogatták a nagy művet. Egyöntetűen tetszett mindenkinek. Mesélték, hogy gyakran megállnak és nézegetik. Nagyon hasznos, mindenki szereti. A fényképezéskor mindenki gyönyörűen felöltözött, sokan fodrásznál is voltak. Már csak ezért is szeretik nézegetni, mert a hétköznapokban nem mindig ilyenek. De ez a kép ivódik be mindenkibe, és így kezelik egymást is az emberek. De ami a legnagyobb meglepetés, hogy sorra kérnek utánrendeléseket a képekből. A facebook profilképekhez, igazolványképnek, új barátnőnek, barátnak.

Mesélték, hogy amikor felvetődött ennek a tablónak az ötlete, nem rajongtak érte. Most pedig el sem tudják képzelni nélküle a munkahelyüket.

Rólad is készülnek jó fényképek? Légy oly kedves, töltsd ki ezt a szavazólapot, hogy más is lássa, kiről milyen időközönként készül egy jó fénykép!

[poll id=”2″]

Ha egyik kérdés sem illik rád, légyszi írd meg alul egy kommentben! Köszönöm, várom a véleményedet!

Kaszás Attila fényképész: