Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

KARÁCSONYOZZUNK!

Gyerekfotózás karácsonyra

1986 óta foglalkozunk óvodai és iskolai fényképezéssel. Az óvodákba általában karácsonyi, farsangi, illetve Anyák Napjára készítünk fényképeket. Külön rendelhető még nyár eleji udvaron, vagy más szabadtéri helyszínen csoportkép készítése. Az óvodába mindig ketten megyünk, egy fő a gyermekek beállítását végzi, egy pedig fényképez. A helyszínen pillanatokon belül profi fotóstúdiót építünk össze, ennek négyzetméter szükséglete egy óvodai tornaterem fele. Három hátteret állítunk fel: egy az adott ünnepre jellemző 3 méter széles mesei hátteret, egy díszes, mintásat, és egy úgynevezett greenboxot. Ez utóbbinál a háttér utólag cserélhető. Minden évben más hátterekkel, ötletekkel jelentkezünk, nem ismétlünk. Az elkészült képekből utólag utánrendeléssel fekete-fehér és szépiaváltozat is rendelhető: A green box előtt készült képekből ilyeneket készítünk, hogy a képek izgalmasak és hangulatosak legyenek:

Lehetséges utólagos kereteket kérni bármely képre:

A fényképezésen egy gyermekről kb. 15 felvétel készül. Ezekből általában 10 db-ot hagyunk meg, ennek mintaképeit láthatják a szülők. A képek megrendelését egy minden részletre kiterjedő utánrendelési lapon tehetik, a mintaképek számai alapján. Rendelhetők levlaptól A4- méretig képek, ezen kívül naptáros képek, fotóbögre, puzzzle, kulcstartó, hűtőmágnes, üdvözlőlap, igazolványkép. Tájékoztató árak: levlap utánrendelése: 350,-Ft/db, A4-es nagyítás: 1.000,-Ft, egy fényképpel díszített bögre: 2.200,-Ft.

Érdekelne az óvodai fényképezés Hogy megy ez?

Stúdiónkban családi fotózásokat is vállalunk! Rengeteg háttérrel, rengeteg kellékkel készítünk családi felvételeket! Stúdiónk 60 négyzetméteres, lehetőség van nagy családok fotózására is! De újszülött fotózást is, valamint gyermek modell portfólió készítést is vállalunk!
A legszebb ajándék a karácsonyi fa alatt a karácsony előtt készített családi fotók!!! webgomb_bejelentkezem.ai szülinapi fotózásFotózás közben mindig van valami meglepetés, vagy egy szinezőt, vagy egy matricát kapnak a gyerekek, néha pedig ilyen vicces filmet is készítünk a gyermek fényképezése közben! születésnapi meglepetés Telefonálj, ha úgy döntöttél, kellenek nektek ilyen képek! Hívd Kaszás Attila fényképészt a +36309428553 számon, vagy jelentkezz a rendelési űrlapon! Előre is köszönöm a bizalmat!!! webgomb_bejelentkezem.ai