Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Olcsóskodás az esküvői fotózással?

Az én szívem mindig összeszorul, ha látom, hogy egy esküvői párnak nincs igazi fényképésze! Valahányszor kijövök egy önkormányzati esküvőről, és a következő párnál ezt tapasztalom, hát komolyan elborít a szomorúság. Pláne, ha azt is látom, hogy megérdemelnék, mert szépek, jó kedvűek! Az sem járja szerintem, ha apuka, rokon, amatőr barát kattingat. Ez is látszik, elsőre! Lehet, hogy ez még rosszabb annál is, ha nem fotóz senki!

Az esküvő sok pénzbe kerül, de ésszel szétosztva a költségeket, minden arányosan megszervezhető! Ha arra gondolok, hogy az én esküvőmet milyen kis pénzből rendeztük meg és mindenre fordítottunk arányosan, akkor a mai világban, ahol a lehetőségek ezerszer nagyobbak, igenis kivitelezhető!

Szörnyű ám, amikor az ember erre rájön akkor, amikor már vége az esküvőnek, a mézesheteknek, hogy nincs semmi komoly fotó, amit végig lehetne nézni, hogy átélhessük újra az eseményeket.

Egy esküvő minden történése kincs, amit újra és újra elő kell venni és átélni, még akkor is, ha egészen kicsi élmény! Valami miatt minden történés azon a napon sokkal értékesebb, mint később ennél fontosabb élmények. Az ember úgy van összerakva az én tapasztalatom szerint, hogy elég sok mindent elfelejt. Az én emlékezetem jobb az átlagosnál, mégis több esetben is előfordul egy évben, hogy egy fényképet nézegetve rácsoldálkozom egy elmúlt eseményre, mert nem pontosan úgy emlékeztem rá!

Ne sajnáld a pénzt olyanra, ami tulajdonképpen utólag már megfizethetetlen!pszt