Fotózási árak

 Öt képes profi bemutatkozó portré fotó sorozat ára:

Igényes portrék önéletrajzhoz vagy társkeresőbe, vagy webes megjelenéshez: kb. 25 felvétel több háttérrel, több felsőruha átöltözéssel, 1-2 egész alakos felvétel is lehetséges.  A  választott képek retusálatlanul azonnal is elvihetők pendrive-n, vagy e-mailben elküldjük. Legkésőbb 24 órán belül egy retusált változatot is küldünk a választott képekről. A megrendelő kedve szerint használhatja fel ezeket.

A választott 5 db digitális file ára: 12.000,-Ft.

Prémium fotóportré ára üzleti, céges felhasználásra

Egyedülálló business fotóportré szolgáltatás! A portrék egy részét greenbox háttér előtt vesszük fel, így utólag különböző háttereket, akár céglogókat tudunk a személy mögé betenni. A háttércserés fotóportrét png. formátumban adjuk át, tehát a megrendelő is tud igénye szerint háttereket cserélni. A felvételezés során további 3 hátteret használunk, továbbá különleges fényeket, rendkívül változatos, klasszikus portréfotó beállításokkal készítünk egész alakos és közeli portréfotókat. A fotózás időtartama 50-60 perc.

A prémium fotóportré üzleti, céges felhasználásra 10 választott és retusált képet tartalmaz, ára: 29.000,-Ft.

Egész alakos és közeli portréfotók fotózás ára:

Klasszikus modellfotó képek készítése egész alakos és közeli portréfelvételekkel. 3-4 háttér, különleges stúdiófények, varázslatos fény-hátterek. A beállítások a személy egyéniségéhez harmonizálnak, lehetőség van több átöltözésre is. A stúdiónkban öltöző van, sminkes is rendelhető! Igény esetén nagyobb volumenben is vállalunk modellfotózást. Sok kiegészítő kellékkel, kanapékkal, különleges székekkel, szélgéppel, posztamensekkel állunk a megrendelő részére. a modell portfóliót ajándéknak vagy üzleti célú portfóliónak ajánljuk, illetve társkeresési célra is kitűnő. A 10 választott képet retusáljuk, digitális hordozón adjuk át néhány napos átfutási idővel.

A tíz képes modellfotózás ára: 25.000,-Ft.

 Minden változatban külön árlista alapján lehet több képet is választani. Csak a kiválasztott és megvásárolt felvételeket adjuk át.

Igazolványkép azonnalra: 1.500,-Ft

A képek a felvétel után megtekinthetők, az kerül kinyomtatásra, amely a Te tetszésedet is elnyeri! Az igazolványkép csomag 4 db szabvány igazolványképet tartalmaz, vagy amerikai vizumkép esetén 2 db 5x5 cm méretű papírképet.

Amerikai vizumképek ára: 2.000,-Ft, digitálisan a kért pixelméretbe vágva: 2.000,-Ft

Igazolványkép csak pendrive-ra vagy emailben küldve: 1.500,-Ft  Akciós szabvány igazolványkép 4 db papírképen és digitálisan is: 2.000,-Ft ! /3.000,-Ft helyett/

Családi sorozatok, gyermekfotózás

Egy óra fotózás után készül kb. 70 felvétel. Ezekből kell kiválasztani azokat, ami tetszik.

10 választott kép: 25.000,-Ft

20 választott kép: 35.000,-Ft

30 választott kép: 45.000,-Ft

Minden további kép: 800,-Ft.

40 db választott kép után ingyen levlap méretű képek is készülnek a digitális változat mellé.

Modell sorozat, portfólió 10 db nagyon ütős retusált fotó a nagystúdióban több háttérrel, több átöltözési lehetőséggel: 25.000,-Ft.

Mintegy 40 percnyi fotózás alatt körülbelül 40 kép készül rólad több világítással és kreatív beállításokkal. Az ebből választott 10 db képet retusáljuk és cd-n adjuk át.

Ha több kép tetszik, minden további választott kép 1.000,-Ft.

20 db nagyon szuper retusált portfólió jellegű sorozat a nagystúdióban: 3-4 átöltözési lehetőséggel, legalább 1 órás fotózással, változatos, a ruhákkal harmonikus hátterekkel, különleges beállításokkal: 35.000,-Ft

30 db portfólió jellegű sorozat, kb. 1,5 órás fotózással: 45.000,-Ft

Fehérneműs, erotikus sorozat testretussal 10 képes sorozat esetén: 35.000,-Ft-ba kerül.

 Hívj, érdeklődj a 06309428553 számomon vagy nézd meg Kaszás Bence weboldalát. Kattints ide… Ha sminkest is szeretnél, márpedig lányoknál ez ajánlott, akkor profi sminkest rendelhetsz előzetesen, 1 smink ára: 7.000,-Ft. Ha fodrászt is szeretnél, az is megoldható, 1 frizura 6.000,-Ft, ám ezt a minimum 20 képes sorozatnál ajánlom. Ennél nagyobb volumenű fotózást is vállalok, szabadtéren, vagy bármely lehetséges álomhelyszínen, ami előzetes egyeztetés alapján megvalósítható! Ha azt szeretnéd, hogy ruhákat is szerezzek neked, stylist, sminkes, fodrász is végigkisérje a fotózásod, több helyszínen fényképezzelek, akkor válaszd a VIPfotózás csomagomat: ennek ára: 150.000,-Ft. Ebben a csomagban kb. 4-5 órás fotózás alatt 6-7 átöltözéssel készülnek a képek a sminkes és fodrász, stylist aktív, folyamatos részvételével.

Fotórestaurálás, fotójavítás, fotófelújítás árai: látni kell a képet, ahhoz, hogy pontosan megmondjuk, mennyibe kerül. Tájékoztatásul: egy néhány karcos kép felújítása képeslap méretben: 800,-Ft. Egy komolyabb sérüléseket szenvedett kép felújítása: 3.000,-Ft. Vannak képek, amelyek a digitális másolat elkészítése után árazhatók be. Szívesen adunk körülbelüli árajánlatot küldött kisfelbontású szkennelt képekre. Tehát nem kell behozni, elég küldeni egy másolatot és hozzávetőleges árajánlatot adunk. Tudni kell azonban, hogy a mi szkennelésünk professzionális, tehát egy a megrendelő által beszkennelt kép több hibát tartalmazhat, mint a mi általunk digitalizált. Gyakran mi inkább nagyfelbontású fényképfelvételt készítünk, mert a sérült kép megvilágítása sem mindegy digitalizáláskor. A szkenner olykor árnyékokat generál, a rasztereket, ami a régi képeknél divatos volt, erősíti. Tehát egy régi fénykép felújítása szakmai hozzáértéssel készül el. Esküvői árakhoz kattints eskuvofoto.eu oldalunkra! Kaszás Attila

1152 Budapest, Rákos út 86. telefonszám: 06309428553 nyitvatartás h-p: 10.00-17.30, vagy az ön igénye szerint fenykepesz.eu     .

Fotózási áraink korrektek

A fotózás szenvedélyünk, de ebből is élünk! Beleadunk mindent, ami az adott órában lehetséges! Különben nagyon jó érzés, amikor a képeket látva elámulnak a megrendelőink! Gyere, te is tartozz elégedett vevőink közé!