Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Fotózási árak férfiaknak

Fotózás üzleti célra: álláskereséshez, facebook, linkedin profilhoz, önéletrajzhoz, weblapokhoz

 Öt képes profi bemutatkozó portré fotó sorozat

Igényes portrék önéletrajzhoz vagy társkeresőbe, vagy webes megjelenéshez: kb. 25 felvétel több háttérrel, több felsőruha átöltözéssel, 1-2 egész alakos felvétel is lehetséges.  A  választott képek retusálatlanul azonnal is elvihetők pendrive-n, vagy e-mailben elküldjük. Legkésőbb 24 órán belül egy retusált változatot is küldünk a választott képekről. A megrendelő kedve szerint használhatja fel ezeket.

A választott 5 db digitális file ára: 20.000,-Ft.  A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1.500,-Ft darabáron.

Prémium fotóportré ára üzleti, céges felhasználásra

Egyedülálló business fotóportré szolgáltatás! A portrék egy részét greenbox háttér előtt vesszük fel, így utólag különböző háttereket, akár céglogókat tudunk a személy mögé betenni. A háttércserés fotóportrét png. formátumban adjuk át, tehát a megrendelő is tud igénye szerint háttereket cserélni. A felvételezés során további 3 hátteret használunk, továbbá különleges fényeket, rendkívül változatos, klasszikus portréfotó beállításokkal készítünk egész alakos és közeli portréfotókat. A fotózás időtartama 50-60 perc.

A prémium fotóportré üzleti, céges felhasználásra 10 választott és retusált képet tartalmaz, ára: 45.000,-Ft.  A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1.500,-Ft darabáron.

Egész alakos és közeli portréfotók fotózás ára:

Klasszikus modellfotó képek készítése egész alakos és közeli portréfelvételekkel. 3-4 háttér, különleges stúdiófények, varázslatos fény-hátterek. A beállítások a személy egyéniségéhez harmonizálnak, lehetőség van több átöltözésre is. A stúdiónkban öltöző van, sminkes is rendelhető! Igény esetén nagyobb volumenben is vállalunk modellfotózást. Sok kiegészítő kellékkel, kanapékkal, különleges székekkel, szélgéppel, posztamensekkel állunk a megrendelő részére. a modell portfóliót ajándéknak vagy üzleti célú portfóliónak ajánljuk, illetve társkeresési célra is kitűnő. A 10 választott képet retusáljuk, digitális hordozón adjuk át néhány napos átfutási idővel.

A tíz képes modellfotózás ára: 29.000,-Ft. A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1.500,-Ft darabáron.

3 fotózás 3 helyszínen a tökéletes portréfotódért!

 

3 fotózás 3 helyszínen? Ez aztán egy izgalmas helyzet! Sokat gondolkoztam már, hogyan készíthetek tökéletes portréfotókat valakiről, és most kitaláltam valami újat, amivel még talán a mesterséges intelligenciák által létrehozott avatárokat is túl szárnyalhatjuk! Katt ide a folytatásért!

Társkereséshez ajánlott fotózási csomagok:

A Hódító férfi: A fényképezés a stúdióban készül. A másfél órás fotózás során kipróbálhatsz olyan klasszikus, jól bevált beállításokat, amikkel híres férfiak hódítottak. Különleges fényekkel, személyedet a legvonzóbbá tevő hátterekkel olyan képek készülnek, amelyek meggyőző erővel bizonyítják hódító képességeidet. A Hódító fotósorozat 30 db választott, nagyon ütős képpel 75.000,-Ft-ba kerül. A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1.500,-Ft darabáron.
Társkereső Sármőr Ez egy új fajta fotózás! Az ára 55.000,-Ft, és van egy nagy különlegessége: több olyan ruhadarabot adunk rád /zakó, ing, kalap, vagy valamilyen kiegészítő,/, ami nagyon trendi, nagyon divatos, nagyon menő! Sok embernek nincs megfelelő cucca, hogy egy  jó sorozata legyen, ezt ezért találtuk ki! Ezt azoknak ajánljuk, akik nem biztosak magukban, kicsit bizalmatlanok a világgal szemben, vagy akármi problémájuk az öltözködésükkel! A képek magukért beszélnek majd! A 65.000,-Ft-ért 10 db rendkívül jó képet kapsz retusálva! A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1000,-Ft darabáron.
Társkereső portréfotó alap férfiaknak: A fotózás során közeli és egész alakos fotók készülnek Több átöltözéssel, sok háttérrel, klasszikus beállításokkal készülnek a felvételek. A fényképezés 60 perces, az ebből választott 10 képet retusálva adjuk át. Ez egy klasszikus társkeresős képsorozat profi kivitelezésben. Ára: 29.000,-Ft 10 db választott retusált digitális képpel. A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1.500,-Ft darabáron.