Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Fotózási árak nőknek

 

Üzleti célra, önéletrajzhoz, álláskereséshez, karrierhez, weblapokra, kiadványokba, közösségi profilokhoz

 

 Öt képes profi bemutatkozó portré fotó sorozat ára:

Igényes portrék önéletrajzhoz,  webes megjelenéshez: kb. 25 felvétel több háttérrel, több felsőruha átöltözéssel, 1-2 egész alakos felvétel is lehetséges.  A  választott képek retusálatlanul azonnal is elvihetők pendrive-n, vagy e-mailben elküldjük. Legkésőbb 24 órán belül egy retusált változatot is küldünk a választott képekről. A megrendelő kedve szerint használhatja fel ezeket.

A választott 5 db digitális file ára: 20.000,-Ft. A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1.500,-Ft darabáron.

Prémium fotóportré ára üzleti, céges felhasználásra

Egyedülálló business fotóportré szolgáltatás! A portrék egy részét greenbox háttér előtt vesszük fel, így utólag különböző háttereket, akár céglogókat tudunk a személy mögé betenni. A háttércserés fotóportrét png. formátumban adjuk át, tehát a megrendelő is tud igénye szerint háttereket cserélni. A felvételezés során további 3 hátteret használunk, továbbá különleges fényeket, rendkívül változatos, klasszikus portréfotó beállításokkal készítünk egész alakos és közeli portréfotókat. A fotózás időtartama 50-60 perc.

A prémium fotóportré üzleti, céges felhasználásra 10 választott és retusált képet tartalmaz, ára: 45.000,-Ft.  A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1.500,-Ft darabáron.

Egész alakos és közeli portréfotók fotózás ára:

Klasszikus modellfotó képek készítése egész alakos és közeli portréfelvételekkel. 3-4 háttér, különleges stúdiófények, varázslatos fény-hátterek. A beállítások a személy egyéniségéhez harmonizálnak, lehetőség van több átöltözésre is. A stúdiónkban öltöző van, sminkes is rendelhető! Igény esetén nagyobb volumenben is vállalunk modellfotózást. Sok kiegészítő kellékkel, kanapékkal, különleges székekkel, szélgéppel, posztamensekkel állunk a megrendelő részére. a modell portfóliót ajándéknak vagy üzleti célú portfóliónak ajánljuk, illetve társkeresési célra is kitűnő. A 10 választott képet retusáljuk, digitális hordozón adjuk át néhány napos átfutási idővel.

A tíz képes modellfotózás ára: 29.000,-Ft.  A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1.500,-Ft darabáron.

3 fotózás 3 helyszínen a tökéletes portréfotódért!

 

3 fotózás 3 helyszínen? Ez aztán egy izgalmas helyzet! Sokat gondolkoztam már, hogyan készíthetek tökéletes portréfotókat valakiről, és most kitaláltam valami újat, amivel még talán a mesterséges intelligenciák által létrehozott avatárokat is túl szárnyalhatjuk! Katt ide a folytatásért!

Női fotózási árak társkereséshez

Rejtőző női szépség:

Egy sorozat, amelyben rájössz, hogy te is lehetsz olyan, mint a tévében, magazinokban imádott sztárok! Bevezetés a modellfotózás rejtelmeibe, különleges, nem hétköznapi képek rólad! Klasszikus beállítások, amelyek egy különleges világba visznek el. A fotózás 1,5 órás, 20 választott és retusált digitális képet. A fotózási helyszín a stúdió. Ára: 45.000,-Ft. Ha sminket is szeretnél, az + 7.500,-Ft. A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1.500,-Ft darabáron.

Pozitív változás nőknek csomag:

Egy olyan fotósorozat, amely egy szerepjáték: klasszikus modellfotózás, ahol nem kell felkészülni előzetesen, mindent beállítunk és mindenben segítünk! A fotózás 1 órás, 10 választott, retusált képet tartalmaz, ára 29.000,-Ft. Ha sminket is szeretnél , az + 7.500,-Ft. A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1.500,-Ft darabáron.
Bemutatkozó alap mini portréfotó csomag: 25 perces fotózás, közeli portrék készítése. Tehát nadrág, cipő nem szükséges, maximum 3 felső /ing, pulóver, zakó/. Legyen egy elegáns, és egy laza a ruhák között. Klasszikus portréfotókat készítünk, ezekből lehet 5 képet választani, amit kiretusálunk és digitálisan átadunk. Az 5 db választott kép ára: 20.000,-Ft.  A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1.500,-Ft darabáron.