Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Bártfai Balázs fényképész

2003 óta dolgozom Kaszás Attila és Kaszás Bence stúdiójában. Az esküvői képek, a családi fotózások mellett a fotórestaurálás rejtelmeit is kitanultam. Az elszakadt, gyűrött, repedezett és hiányos fényképek felújításának szakértőjévé váltam, több ezer olyan kép van mögöttem, amelyek nélkülem az enyészet martalékává váltak volna. Olyan hivatásos fényképész vagyok, aki vérkomolyan veszi a szakmát. Egy-egy rendezvényen, esküvőn nem létezik olyan pillanat, amit ne tudnék elkapni! Abszolút beleélem magát az eseményekbe, résztvevőjévé válok és megörökítem! A fényképezőgépem vagy videókamerám teljesen azonosul akaratommal és  elképzeléseimmel. Velem fényképeztetni egy eseményt igazi főnyeremény! Nekem a fényképezés és a filmezés az életem! Az Objektív Fotóstúdió nekem az első otthonom!

 

Kaszás Attila fényképész

A portréfotózás szakértője vagyok, több tízezer portré készítője, aki elkötelezett a portréfotózásban. Meggyőződésem, hogy akiről jó portréfotók készültek, megteremtette az egyik legfontosabb alapját a sikeres életnek! A jó portréfotó bizalmat sugároz és weblapon, közösségi oldalakon, álláskeresés, interjúk előtt személyes szimpátiát előlegez a tulajdonosának. Fotózási módszeremből egy részlet: A hangulatot teremtem meg először a fényképezéshez, de ez nálam nagyon rövid idő. Máris a próbaképek következnek, át kell látnom a megrendelő személyiségét, mi az ami harmonikussá teszi, milyen beállításokkal sugároz bizalmat. A legtöbb kuncsaft izgul, ezt viszont én felhasználom a saját érdekében. Fontos, hogy néhány perc alatt sok beállítás készüljön változatos fényekkel. Hamarosan eljön az a pillanat, amikor rájönnek az alanyok, hogy jó helyen vannak és felengednek.  A harmadik része a fotózásnak az, hogy  készítek néhány képet meglepő háttérrel, vagy extrém beállítással is. A válogatásnál szinte mindenki választ az első, második és harmadik blokkból is! Na, ez a célom, ekkor vagyok nyugodt, hogy jól csináltam!

Bejelentkezem a fotózásra!

1152 Budapest, Rákos út 86. tel: +36309428553
objektivfotostudio@gmail.com

Kaszás Bence fényképész

Kaszás Bence fotósKaszás Bence vagyok, 2001 óta fényképezek és filmezéssel is foglalkozom. A modellfotózás érdekel leginkább és ebben népszerűséget is szereztem már! Rengeteg kezdő és profi zenész, színész, művész promóciós portfólióját készítettem már el. Munkáimat a kaszasbence.hu oldalon láthatod!

 – Imádok modelleket fényképezni, a modellfotózást nekem találták fel! A cég számítógépes hátterét Bártfai Balázzsal ketten biztosítjuk. Állandóan fejlesztem a tudásomat, mindig benne vagyok valamilyen továbbképzésben, workshopban. A fotózás mellett szenvedélyem a divatikon.hu oldal, amelynek főszerkesztője és alapítója vagyok. Az oldal a hazai kulturális életről tudósít a 20-40 év közötti korosztálynak főleg videóinterjúi teszik rendkívül népszerűvé. Youtube csatornáját havonta 280.000 látogató nézi.

Kapcsolataim révén sok híresség, celeb látogatja stúdiónkat üzleti, promóciós fotóik elkészítésére.

Fényképész cég vagyunk, akik bármikor szívesen fotóznak embereket, tárgyakat, épületeket. Ön megmondja, mit szeretne, mi kitaláljuk, megvalósítjuk! 1152 Budapest, Rákos út 86. telefonszám: +36 30 942 8553   Nagyobb referenciáink: Reál Hungária Élelmiszer kft – termékfotózások, épületképek, vevőtalálkozások, folyamatos kapcsolatban K&H Bank összes /több ezer/dolgozójának portré fotózása HBO Magyarország személyzetének folyamatos fotózása, folyamatos kapcsolatban Oxigén Welness kft oktatóinak fotózása Magyarország 100 csodája című könyvekben aktív részvétel és sok helyszín fotózása Első magyar horgászenciklopédia – rengeteg lényeges fénykép.

Számos ismert üzletember, művész promóciós képeinek elkészítése. Nagy szerencsénkre a tévécsatornákon feltűnő könnyűzenei versenyek győztesei rendszeresen felfedezik stúdiónkat.

Nálunk mindenki sztár lesz!

Az Objektív Fotóstúdió többi weblapjai: www.objektivfoto.hu www.kaszasbence.hu www.eskuvofoto.eu www.igazolvanykep.hu Szeretettel várunk Téged is önéletrajzi fotóra, üzleti portréra, portfólióra! Bártfai Balázs fényképész, fotórestaurátor, Kaszás Attila fényképész, Kaszás Bence fényképész Magunkról-Objektív-fotóstúdió Az Objektív Fotóstúdió tagjai: Kaszás Bence modellfotós, reklámfilm készítő, Bártfai Balázs fényképész, operatőr és fotórestaurátor, Kaszás Attila fényképész, ügyvezető. Minden munkánál a megrendelő elvárásait igyekszünk megvalósítani egyedi ötletekkel, optimális megoldásokkal. Vegye igénybe díjtalan tanácsainkat, kérje ki véleményünket egy új fényképezőgép vásárlásakor, egy-egy nem sikerült saját felvétele esetén. Ha van egy régi, hibás fényképe, amit meg szeretne menteni, szívesen adunk tanácsot, hogyan tegye. Felújítást is vállalunk. Ha feleslegessé vált egy öreg, használaton kívüli fényképezőgépe, hozza be, szívesen kirakjuk gyűjteményünkbe!

Objektív Fényképészeti kkt adószám: 29354047-1-42   1152 Budapest, Rákos út 86.