fbpx

Bártfai Balázs fényképész

    2003 óta dolgozom Kaszás Attila és Kaszás Bence stúdiójában. Az esküvői képek, a családi fotózások mellett a fotórestaurálás rejtelmeit is kitanultam. Az elszakadt, gyűrött, repedezett és hiányos fényképek felújításának szakértőjévé váltam, több ezer olyan kép van mögöttem, amelyek nélkülem az enyészet martalékává váltak volna. Olyan hivatásos fényképész vagyok, aki vérkomolyan veszi a szakmát. Egy-egy rendezvényen, esküvőn nem létezik olyan pillanat, amit ne tudnék elkapni! Abszolút beleélem magát az eseményekbe, résztvevőjévé válok és megörökítem! A fényképezőgépem vagy videókamerám teljesen azonosul akaratommal és  elképzeléseimmel. Velem fényképeztetni egy eseményt igazi főnyeremény! Nekem a fényképezés és a filmezés az életem! Az Objektív Fotóstúdió nekem az első otthonom!

 

Kaszás Attila fényképész

üzleti portré szakértőA portréfotózás szakértője vagyok, több tízezer portré készítője, aki elkötelezett a portréfotózásban. Meggyőződésem, hogy akiről jó portréfotók készültek, megteremtette az egyik legfontosabb alapját a sikeres életnek! A jó portréfotó bizalmat sugároz és weblapon, közösségi oldalakon, álláskeresés, interjúk előtt személyes szimpátiát előlegez a tulajdonosának. Fotózási módszeremből egy részlet: A hangulatot teremtem meg először a fényképezéshez, de ez nálam nagyon rövid idő. Máris a próbaképek következnek, át kell látnom a megrendelő személyiségét, mi az ami harmonikussá teszi, milyen beállításokkal sugároz bizalmat. A legtöbb kuncsaft izgul, ezt viszont én felhasználom a saját érdekében. Fontos, hogy néhány perc alatt sok beállítás készüljön változatos fényekkel. Hamarosan eljön az a pillanat, amikor rájönnek az alanyok, hogy jó helyen vannak és felengednek.  A harmadik része a fotózásnak az, hogy  készítek néhány képet meglepő háttérrel, vagy extrém beállítással is. A válogatásnál szinte mindenki választ az első, második és harmadik blokkból is! Na, ez a célom, ekkor vagyok nyugodt, hogy jól csináltam!

Bejelentkezem a fotózásra!

Kaszás Bence fényképész

kaszas-benceKaszás Bence vagyok, 2001 óta fényképezek és filmezéssel is foglalkozom. A modellfotózás érdekel leginkább és ebben népszerűséget is szereztem már! Rengeteg kezdő és profi zenész, színész, művész promóciós portfólióját készítettem már el. Munkáimat a kaszasbence.hu oldalon láthatod!

 – Imádok modelleket fényképezni, a modellfotózást nekem találták fel! A cég számítógépes hátterét Bártfai Balázzsal ketten biztosítjuk. Állandóan fejlesztem a tudásomat, mindig benne vagyok valamilyen továbbképzésben, workshopban. A fotózás mellett szenvedélyem a divatikon.hu oldal, amelynek főszerkesztője és alapítója vagyok. Az oldal a hazai kulturális életről tudósít a 20-40 év közötti korosztálynak főleg videóinterjúi teszik rendkívül népszerűvé. Youtube csatornáját havonta 280.000 látogató nézi.

Kapcsolataim révén sok híresség, celeb látogatja stúdiónkat üzleti, promóciós fotóik elkészítésére.

Fényképész cég vagyunk, akik bármikor szívesen fotóznak embereket, tárgyakat, épületeket. Ön megmondja, mit szeretne, mi kitaláljuk, megvalósítjuk! 1152 Budapest, Rákos út 86. telefonszám: +36 30 942 8553   Nagyobb referenciáink: Reál Hungária Élelmiszer kft – termékfotózások, épületképek, vevőtalálkozások, folyamatos kapcsolatban K&H Bank összes /több ezer/dolgozójának portré fotózása HBO Magyarország személyzetének folyamatos fotózása, folyamatos kapcsolatban Oxigén Welness kft oktatóinak fotózása Magyarország 100 csodája című könyvekben aktív részvétel és sok helyszín fotózása Első magyar horgászenciklopédia – rengeteg lényeges fénykép.

Számos ismert üzletember, művész promóciós képeinek elkészítése. Nagy szerencsénkre a tévécsatornákon feltűnő könnyűzenei versenyek győztesei rendszeresen felfedezik stúdiónkat.

Nálunk mindenki sztár lesz!

Az Objektív Fotóstúdió többi weblapjai: www.objektivfoto.hu www.kaszasbence.hu www.eskuvofoto.eu www.igazolvanykep.hu Szeretettel várunk Téged is önéletrajzi fotóra, üzleti portréra, portfólióra! Bártfai Balázs fényképész, fotórestaurátor, Kaszás Attila fényképész, Kaszás Bence fényképész Magunkról-Objektív-fotóstúdió Az Objektív Fotóstúdió tagjai: Kaszás Bence modellfotós, reklámfilm készítő, Bártfai Balázs fényképész, operatőr és fotórestaurátor, Kaszás Attila fényképész, ügyvezető. Minden munkánál a megrendelő elvárásait igyekszünk megvalósítani egyedi ötletekkel, optimális megoldásokkal. Vegye igénybe díjtalan tanácsainkat, kérje ki véleményünket egy új fényképezőgép vásárlásakor, egy-egy nem sikerült saját felvétele esetén. Ha van egy régi, hibás fényképe, amit meg szeretne menteni, szívesen adunk tanácsot, hogyan tegye. Felújítást is vállalunk. Ha feleslegessé vált egy öreg, használaton kívüli fényképezőgépe, hozza be, szívesen kirakjuk gyűjteményünkbe!

adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

BEVEZETŐ
Jelen Adatkezelési Tájékoztató az Objektív Fényképészeti kkt (továbbiakban: Objektív kkt) elektronikusan küldött Hírlevelével kapcsolatos személyes adatkezelésére vonatkozik.

A Hírlevél küldő az Objektív kkt ingyenes szolgáltatása (a továbbiakban Hírlevél Szolgáltatás), a hírlevelek kiküldésének gyakorisága eseti.

Felhasználó az a természetes vagy jogi személy, aki adatainak megadásával jogosulttá vált a Hírlevél Szolgáltatás igénybevételére. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a hírlevélre történő feliratkozás nem biztosíték arra, hogy minden, számára fontos információt hírlevél formájában megkap.

A jelen Adatkezelés Tájékoztató megismerése után az Objektív kkt hírlevelére történő regisztrációval és a szolgáltatás igénybevételével a Felhasználó hozzájárul, hogy személyes adatait az Objektív kkt ezen Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje.

AZ ADATKEZELÉS ELVEI
A Hírlevél Szolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódó adatkezelést az Objektív kkt a Felhasználó magánszférájának védelme és tiszteletben tartása érdekében a vonatkozó hatályos jogszabályok szerint kezeli. Jelen Adatvédelmi Tájékoztató az alábbi hatályos jogszabályok alapján került meghatározásra:

2011. évi CXII. tv. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
2008. évi XLVIII. tv. A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól
2001. évi CVIII. tv. Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
1998. évi VI. tv. Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során
1995. évi CXIX. tv. A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről
Az Objektív kkt kizárólag a Felhasználó jelen Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott személyes adatait kezeli a célhoz kötöttség elvének megfelelően, kizárólag oly módon, annyi ideig és arra a célra, amelyet jelen Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott, és amelyhez a Felhasználó a hírlevélre történő feliratkozáskor hozzájárulását adta.
Az Objektív kkt annak érdekében, hogy a megadott személyes adatok biztonságát az adatkezelés teljes szakaszában biztosítsa, minden szükséges technikai és szervezési intézkedést megtesz. Az Objektív kkt rendelkezik az 2011. évi CXII. törvény 7.§-ában meghatározott olyan technikai eszközökkel, amelyek az adatokat a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen védik.
Jelen Adatkezelési Tájékoztatóban használt kifejezéseket az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmező rendelkezései között meghatározott fogalmak szerint kell értelmezni.

AZ ADATKEZELÉS CÉLJA
Az Objektív kkt Hírlevél Szolgáltatással kapcsolatos adatkezelésének célja a Felhasználó részére hírlevél küldése az e célból regisztrált Felhasználók részére, tájékoztatás az Objektív kkt szolgáltatásaival, speciális ajánlataival, valamint rendezvényeivel kapcsolatos aktuális információkról.

AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA
A személyes adatok felvétele és kezelése a Hírlevél Szolgáltatást igénybe vevő Felhasználó önkéntes hozzájárulásán alapul, melyet a Felhasználó a hírlevélre történő regisztráció alkalmával, a jelölőnégyzet kitöltésével ad meg.

KEZELT ADATOK KÖRE
Az Objektív kkt Hírlevél Szolgáltatása kizárólag regisztrációval vehető igénybe, amely regisztráció során a szükséges személyes adatok felvételére és kezelésére kerül sor.
A Develor által a Hírlevél Szolgáltatás során kezelt személyes adatok körét az elektronikus kereskedelmi, és reklámszabályok, így különösen a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6.§- a, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény határozzák meg.

Az Objektív kkt a Hírlevél Szolgáltatással kapcsolatban kizárólag a Felhasználó nevét, hozzájáruló nyilatkozatát, és e-mail címét valamint a feliratkozás dátumát kezeli. A személyes adatok valódiságáért, pontosságáért kizárólag a Felhasználó tartozik felelősséggel.
Az Objektív kkt a Hírlevél Szolgáltatás működtetése során adatfeldolgozót nem vesz igénybe.

TÁJÉKOZTATÁS
A Felhasználó bármikor jogosult az Objektív kkt-től tájékoztatást kérni a Hírlevél Szolgáltatással kapcsolatban kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról az 1152 Budapest, Rákos út 86. sz. alatti címen, vagy az objektivfotostudio (kukac)gmail.com email címen kérni. A Felhasználó kérelmére az Objektív kkt tájékoztatást ad a Hírlevél Szolgáltatással kapcsolatban a Felhasználóra vonatkozó kezelt személyes adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az esetleges adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. Az Objektív kkt a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül adja meg a Felhasználó által kért tájékoztatást.

KEZELT ADATOK MÓDOSÍTÁSA
A Felhasználó az adatkezelés során bármikor ellenőrizheti adatai tartalmát, igény szerint bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását az 1152 Budapest, Rákos út 86.sz. alatti címen, vagy elektronikus úton az objektivfotostudio (kukac) email címen. Az Objektív kkt a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül adja meg a Felhasználó által kért tájékoztatást illetve elvégzi az adatmódosítást.

STATISZTIKAI ADATOK
A Hírlevél Szolgáltatás tartalmaz olyan kapcsolódási pontokat, amelyek átvezetnek az Objektiv kkt weboldalára (www.fenykepesz.eu). Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Develor weboldalának böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat az Objektív kkt kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. Az Objektív kkt által használt statisztikai eszköz a Google Analytics. A Google Analytics adatkezelési irányelvei megismerhetőek a http://www.google.com/analytics weboldalon.

ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA
Az Objektív kkt a Felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig kezeli a hírlevél küldése céljából korábban megadott felhasználói személyes adatokat.
Az Objektív kkt minden általa kiküldött hírlevélben biztosítja az azonnali leiratkozás lehetőségét a Felhasználónak a Hírlevél alján feltüntetett linkkel, amelyre való kattintás az adatkezeléshez megadott hozzájárulás visszavonásának minősül.

Felhasználó a fenti lehetőségen kívül a saját adataira vonatkozó törlési igényét e-mailben a kaszifoto(kukac)gmail.com címre is jelezheti.

Az Objektív kkt a Hírlevél Szolgáltatás működtetése céljából kezelt személyes adatokat az adatkezelési cél megszűntével vagy a Felhasználó ilyen tartalmú rendelkezése alapján rendszeréből a törlési igény beérkezésétől számított 10 munkanapon belül törli, az adatkezelést megszünteti.

ADATTOVÁBBÍTÁS
Az Objektív kkt a Hírlevél Szolgáltatás működtetésével kapcsolatos személyes adatokat harmadik személyek részére automatikusan nem továbbítja, személyes adatokat harmadik személyeknek kizárólag csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

TILTAKOZÁS SZEMÉLYES ADAT KEZELÉSE ELLEN
Az adatkezeléssel kapcsolatos, jelen Adatkezelési Tájékoztatóban ismertetett jogokkal, jogorvoslati lehetőségekkel a Felhasználó a személyazonosságának és az adattal való kapcsolatának igazolása esetén élhet.

A Felhasználó tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen, ha

a személyes adatok kezelése (továbbítása) kizárólag az adatkezelő vagy az adatátvevő jogának vagy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve, ha az adatkezelést törvény rendelte el,
a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik, és
a tiltakozás jogának gyakorlását egyébként törvény lehetővé teszi.

Az Objektív kkt köteles a kérelmet a benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 30 nap alatt megvizsgálni, és annak eredményéről a kérelmezőt írásban tájékoztatni. Amennyiben a tiltakozás indokolt. az adatkezelő köteles az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – megszüntetni és az adatokat zárolni, valamint a tiltakozásról, illetőleg az annak alapján tett intézkedésekről értesíteni mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében. A kérelem elutasítása esetén az Objektív kkt írásban, a tiltakozás előterjesztésével megegyező formában megindokolja a döntését.

ADATKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS JOGOK, JOGORVOSLATI LEHETŐSÉGEK
A tiltakozás elutasítása esetén; amennyiben annak benyújtója nem ért egyet a kérelem alapján hozott döntéssel; vagy amennyiben az Objektív kkt a rendelkezésére álló határidőt elmulasztja, a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított 30 napon belül a 2011. évi CXII. törvény 22. §-a alapján az érintett bírósághoz fordulhat.

AZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ MÓDOSÍTÁSÁNAK LEHETŐSÉGE
Az Objektív kkt fenntartja a jogot, hogy jelen Adatkezelési Tájékoztatót a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Felhasználó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított Adatkezelési Tájékoztatót.

AZ ADATKEZELŐVEL KAPCSOLATOS ADATAI:

A cég neve: Objektív Fényképészeti kkt

Cégjegyzékszám. 01-03-023753

Adószám: 29354047-1-42

Székhelye: 1152 Budapest, Rákos út 86.

Telephelye: 1152 Budapest, Bezerédi utca 136.

Telefonszáma: 06309428553

e-mail címe: objektivfotostudio kukac gmail.com

Nyitvatartása. h-p: 10.00-17.30 között vagy előzetes megbeszélés szerint.

Pénzforgalmi jelzőszáma: 11715007-29901890 OTP