Önéletrajzi fényképek, cv fotók

profi önéletrajzi fénykép

Ha fényképet kérnek rólad, ne add alább, készíttess magadról egy profi portréfotó sorozatot!

profi önéletrajzi fénykép
önéletrajzhoz fénykép
profi önéletrajzi fénykép
profi portréfotó
extrém fények, extrém fotóportré
profi önéletrajzi fénykép
profi portré portfólió
portréfotó
üzleti célú fénykép
professzionális üzleti portré
business portréfotó

 

Ha komolyabb portréfotó sorozatot szeretnél, akkor a 10 képes csomagot ajánlom. Ennek ára 25.000,-Ft. A fotózás egy órás, legalább 70 jó beállítású kép készül. Az ebből kiválasztott 10 képet retusálva adom át.

Ha látták már előzőleg a jó fotókat rólad, különös dolog történik: A személyes találkozáskor egyszerűen szimpatikus ismerősként üdvözölnek számodra nagyon fontos emberek!

 

portréfotó ellenfényben
zsáner portréfotó ellenfénnyel
vidám, kedélyes portréfotók
Fénykép önéletrajzhoz, üzleti portréhoz
portréfotó spotfényekkel
zsáner portréfotó
profi portréfotózás
profi fotóportré
portréfotó szabadtéren kis mélységélességgel
macsó jellegű portréfotó
bizalmat keltő portréfotók
Portréfotó több színű világítással
business portréfotó szabadtéren
Portréfotó weblapra, kiadványba
portréfotók extrém fényekkel
Portréfotó fekete-fehérben
cv fotó
exkluzív cv fotó
üzleti csoportkép fotózása
céges fényképezés
üzleti portréfotó, business fotó

Ötképes üzleti portré

 

 

Önéletrajzi fénykép – 5 képes üzleti portré, weblapra, közösségi médiák profilképéhez, üzleti kapcsolatokhoz, szuper állásokhoz!

 

 Öt képes üzleti portré

Az ötképes portréfotót a sietős, de maximalista embereknek találtuk ki. 20-25 perc alatt legalább 25 különleges kép készül. Természetességre törekvő beállítások, legalább három háttér, az arcnak leginkább kedvező fények. A képeket retusáljuk, az izzadság, pattanás eltűnik, a szarkalábak pedig finoman elsimulnak.

Érdeklődöm, visszahívást kérek!

A kiválasztott 5 db kép ára: 12.000,-Ft, ha esetleg több tetszik, minden további 1.000,-Ft-ba kerül

Önéletrajzi fénykép

Önéletrajzi fénykép- cv fotó sorozathoz az ötképes üzleti portré a leghatékonyabb megoldás!

önéletrajzi fénykép, cv fotó, ötképes üzleti portré

Portréfotók igényes bemutatkozáshoz, webes megjelenéshez.

önéletrajzhoz fénykép, üzleti portréfotó, business fotóportrék business photoportrait

Az ötképes fotó portré sorozat retusálatlanul azonnal elvihető és azonnal felhasználható.

Bejelentkezem! öt képes portré fotózás üzleti portré 2 v2 uzletportre

A fotó portré sorozat retusált változatát  maximum 24 óra múlva e-mailban küldjük. A profi fotó portré igazán akkor lesz profi, ha kicsit simítunk rajta, ráncokat, szarkalábakat gyengítünk, izzadságot eltüntetünk.

Önéletrajzi kép-cv fotó kellene? Jelentkezz be egy ötképes üzleti portré sorozatra!

Bejelentkezem!

Objektív Fotóstúdió

1152 Budapest, Rákos út 86. tel +36309428553Nyitvatartás: h-p: 10.00-17.30 között, vagy előzetes megegyezés alapján bármikor!

Bejelentkezem!

Nyomd meg ezt a gombot, és válaszd ki a legördülő menüből, mit szeretnél!

Önéletrjazi fénykép-cv fotó

Különlegesebb, hathatósabb fényképekre gondoltál? Megjelenésed fontosabb egy-két képnél? Úgy találod, hogy a személyed nagyon fontos a terméked, szolgáltatásod értékesítéséhez? Különleges képeket szeretnél, és biztosra akarsz menni?  Egy menedzser, egy agilis vezető, egy feltörekvő vállalkozó, egy igényes üzletember  portfóliója készül el ebben a változatban.

Az 5 képes üzleti fotóportré sorozat ára: 12.000,-Ft.

Önéletrajzi fénykép, ötképes üzleti portréfotó sorozat

 Bejelentkezem!

 Álom állást keresel, karrierre vágysz?

 

 

Az ötképes fotózás részletei általában: Fehér háttérrel kezdünk és általános világítással. Ekkor tulajdonképpen profi igazolványkép jellegű képek készülnek. Az egyszerű igazolványképtől az különbözteti meg, hogy több világítással és expozició változtatással kifejezetten a fotózandó személy arcához igazítjuk a fényeket. A következő felvételeket már irányított fényekkel készítjük és fényderítésekkel. Ekkor a fehér háttérre nem esik teljes fény, szürke, vagy egészen sötét lesz. Ha előnyösnek érezzük, a fehér hátteret színes fényszűrővel is megvilágítjuk. A következőkben még több hátteret is felteszünk, elsősorban kéket és világosbarnát. A beállítások személyre szabva történnek. Mindenkinek vannak előnyös beállításai, ezeket találjuk meg fokozatosan és így készítünk további felvételeket. Igyekszünk egy olyan hangulatot teremteni, hogy fotóalanyunkról feszültségmentes, vidám, megnyerő képek készüljenek. A fotózás ideje kb. 25 perc.

Mire jó az ötképes fotó? Természetesen mindenkiről készül manapság rengeteg fotó, és ez meg is osztható az ismerősök, barátok körében. Mi olyan képeket készítünk, amelyek mögött szakmai tudás, rengeteg tapasztalat van. Ezek professzionális portréfotók. Van tehetségünk ahhoz, hogy valakinek megtaláljuk a legjobb arcát és ezt megfelelően le is fotózzuk. Ezek a portréfotók sikerrel felhasználhatók önéletrajzhoz, álláskereséshez, webes megjelenésekhez. Egy jó fotó szimpátiát kelt és bizalmat. A visszajelzések alapján bátran mondhatom, hogy kivétel nélkül sikereket hozott a nálunk készült profi ötképes portréfotó! Az ötképes sorozat természetesen csak egy bevezetője a portréfotózásnak. A legtöbb ember élete során csak igazolványképet, bérlet fényképet csináltat egy fényképésznél, esetleg még egy esküvői fotósorozatot. Az ötképes fotósorozat ezek mindegyikén túlmutat. Ha komoly üzleti karriert épít, különleges portréfotókra vágyik, elképzeléseit meg tudjuk valósítani. Lépjen következő oldalunkra, ahol bemutatom a business portréfotó lehetőségeinket! Ide kattintva tud átlépni a business portréfotó csomagjainkhoz!