Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Miért nem tetszik a fényképed?

01. változat

Úgy vagyunk legtöbben, hogy a másik fényképe tetszik, a magunké pedig nem! Idegen ember néz vissza, akivel szembesülünk, és problémahegyekkel teli. Hol az orr nagy, hol a fül, az áll, a toka, a sok ránc, a fehér holdvilág kép, a kopaszság, a hülye frizura, a sápadtság, a pirosság, a szeplők, a pattanások, a sok szarkaláb, a lila erek, a turcsi orr, a száraz bőr, a fénylő zsíros bőr, a dundi, a sovány ábrázat, a szomorú tekintet, a hülye egzaltált nézés, a kilátástalan, kétségbeesett, a bizonytalanságot kifejező arc. Minduntalan felvetődik a kérdés: ki vagyok én? Úristen, ki vagyok egyáltalán én? Hogyhogy elmennek mellettem az utcán az emberek, hogyhogy nem állnak meg és elképedve figyelik, ki ez a lény, és miért nem fogják már le!!!

Miért nem tetszik a fényképed? Ennek több oka is lehet!

Talán azért nem tetszik a fényképed, mert nem őszintén ültél le a fényképésznél a székre. Hanem kényszerből, és kiült az undor a képedre.  Az életet, a hétköznapokat sokan kényszerpályaként élik meg! Ehhez pedig senki sem tud jó képet vágni!

Mi a megoldás, hogy jó fényképed legyen?

Egy kis inspiráció, egy szép emlék felidézése, egy bíztató jövőkép, egy elképzelt ideális állapot. Így eljönni fényképeket készíttetni, már nem is lesz olyan hervasztó az eredmény.

Semmiképpen ne igazolványképet csináltassál! Semmiképpen ne egy plázában csináltass portréfotót magadról!

Legyen rólad legalább egy órás portrésorozat, ahol legalább három háttérrel, sok klasszikus beállítással készüljenek rólad igazi portréfotók! A profi portréfotózás egy rendkívül megnyugtató állapotot hoz létre és amikor végig nézed az elkészült fényképeket magadról, csak egyre inkább inspiráló dolgok jutnak az eszedbe és lassan, már a fotózás alatt is felszabadulsz…… A kényszerek elillannak a fejedből úgyhogy huss….. nem léteznek egyszerre! Felszabadulsz és önmagad leszel, ez így talán még hihetetlen, dehát miért is hinnéd el, tele vagy kényszerű érzésekkel. kényszerű célokkal, tervekkel….

A megoldás? Itt van, kattints ide!