Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Kökény Attila portré fotói, bemutatkozó fotó portrékBemutatkozó fotó portré? Mi az? Persze, írhatnám úgy is, hogy promóciós fotók, de az még furcsán is hangzik. Ha olyan helyre megyünk, ahol fontos a jó megjelenés, akkor az ember fodrászhoz megy, esetleg vesz egy új ruhát , a nők sminkeshez, kozmetikushoz, körmöshöz jelentkeznek be, szóval igyekszik mindenki, hogy jó benyomást keltsen. A bemutatkozó fotó portré is valami ilyen: ha valahol nem lehetsz fizikailag jelen, de bizonyítani szeretnéd, hogy te ott vagy a legjobbak között, akkor oda küldesz egy fotót, vagy megjelentetsz egy fényképet magadról. Hogy ez a kép a legjobb legyen rólad, egy profi portré fotós segítségét veszed igénybe. Íme, néhány sikeres ember, akik éltek a mi szolgáltatásunkkal:

Dolhai Attila portré fotók

Mahó Andrea portré fotók

“Prémium” fotóportré sorozat:

Különlegesebb, hathatósabb fényképekre gondoltál? Megjelenésed fontosabb egy-két képnél? Úgy találod, hogy a személyed nagyon fontos a terméked, szolgáltatásod értékesítéséhez? Különleges képeket szeretnél, és biztosra akarsz menni? Neked való a “prémium” fotóportré sorozat! Kb. 40 kép készítése mintegy 45 perc alatt. A felvételeken egész alakos és közeli portréfelvételek készülnek. Egy menedzser, egy agilis vezető, egy feltörekvő vállalkozó, egy igényes üzletember  portfóliója készül el ebben a változatban.

Mága Zoltán hegedű művészMága Zoltán portréja

 

 

Ennél a fotóportré sorozatnál úgynevezett “háttérnélküli” képek is készülnek, utólag a háttér megváltoztatható. Igény szerint bizonyos hátterekre optimalizálható világítással, expozicióval. Fantasztikus hatások érhetők el vele.

Ára: 1 órás fotózás, legalább 60 felvétel. Az ezekből választott 10 kép: 29.000,-Ft, minden további kép 2.000,-Ft.

A kiválasztott képeket retusáljuk.

Mága Zoltán fotóportréja 2014Mága Zoltán fotó portréja

 

webgomb_bejelentkezem.aiNekem is kellenek ilyen képek!

Ruzsa Magdi portré fotók

Weisz Fanni portré fotók

Varga Viktor portré fotókEgy jó portré fotó visszatükrözi a személyiséget minden vágyával együtt. Bárhova elküldöd, vagy megmutatod, az első megérzést hozod létre a szemlélőben. A legtöbb esetben a személyes találkozóra is rányomja bélyegét a már előzőleg látott fénykép.
Solti Ádám fotómontázs

A mai világban szinte mindenki minden kéznél lévő kütyüjével tud fényképet készíteni. Nézz bele a facebookra és tapasztalod. A sok sok fajta minőséget is. Mert ha közelebbről is megnézed ezeket a fotókat, a minőségük már alig haladja meg az alsóbb szinteket. De ez egyáltalán nem baj, mert az ilyen fotók a hétköznapi élet alkalmi, elkapott pillanatai, amit lájkolunk és szórakozunk rajtuk.

A világ azonban hatalmasat változott az életünket átszövő internettel. Már lassan mindent a számítógépről intézünk és azzal látogatunk el a szolgáltatóinkhoz is. A weblapjuk alapján ítéljük meg őket, és eszerint választunk közülük. Bejött egy teljesen új fajta fénykép és ez az ÜZLETI PORTRÉ. Nem lehetsz ott a leendő megrendelőid előtt, hogy lehengerlően előadd magadat, hanem egy olyan portrét kell felraknod, hogy azzal meg tudd győzni, te vagy az embere!

Az itt látható képek sztárok, ismert emberek promóciós, bemutatkozó portréi. Ők ezekkel a képekkel erősítik meg népszerűségüket, magyarul ezekkel a képekkel adják el magukat. Tolvai Renáta portré fotói

Muri Enikő fotó portréi

Muri Enikő montázsképe

Nyári lányok fotói

Üzleti portré - Rólad

webgomb_bejelentkezem.ai Nem tétovázok, belevágok egy profi fotózásba!

Fashion Weekend, London, a londoni Somerset House-ban. Amiért feltétlenül feltettem, annak az az oka, hogy a képen látható személyek legtöbbje civil. Egyszerűen szeretnek különlegesen öltözni. Mikor kijöttünk a helyről, azt vettük észre, hogy Londonban általában nagyon sok ember öltözik elegánsan, különlegesen, extrém viseletben. Mintha több lenne az egyéniség, mint Budapesten. Biztosan nincs így, de elég sokat kellene fotóznom itthon, hogy ilyen fazonokat kapjak lencsevégre.

Nézd meg feltétlenül az üzleti portré oldalunkat is, katt ide!london1london6london5london4london3london2london7london8

webgomb_bejelentkezem.aiAzt hiszem, a legjobb, ha nekem is lesznek ilyen képeim!

 

vissza az elejére