Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Jó fotókat szeretnél magadról?

Engedd meg, hogy bemutatkozzam. A nevem Kaszás Attila, portréfotózással foglalkozom. Nagy az esélye, hogy soha sem hallottál rólam korábban. De mire befejezed az olvasást, igencsak örülni fogsz, hogy megismertél !

A portréfotózás nem mindenkinek a vágya, sokan izgulnak, félnek, nem merik adni magukat. A portréfényképész feladata ezt az érzést hatástalanítani a modellben. A jó portréfotó elkészítése nálam néhány jó szóval kezdődik és azzal fejeződik is be. Arra törekszem, hogy közben felfedezzem a modell egyéniségét, kiemeljem az előnyeit és háttérbe szorítsam, ha valamiben nem előnyös. Mindig az a célom, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elérjem ezt! Ha sikerül, onnantól a változatosságra koncentrálok, minél több klasszikus portréváltozatot készítsek! Nagyon fontos, mire kell a portréfotó, ezt is igyekszem megtudakolni. Ha az elképzelésemet sikerül megvalósítanom, még megpróbálok egy könnyedebb irányba is elmenni. Tudom, hogy általánosságban egy ember nem sűrűn készíttet magáról portrét. Lehetőséget adok mindenkinek, hogy legyen többfajta arca is egy fényképen, tudjon választani belőlük. Biztos vagyok benne, hogy az általam készült portréfotókkal nagy sikereket érsz el, nem csak arra lesznek jók a rólad készült fotók, amire elsősorban jöttél, hanem az életed más területein is hasznos, fontos dolgokat tölt be!

Talán már rég belefáradtál abba, hogy egyszerű igazolványképekkel reklámozod magad. Vagy esetleg abba, hogy barátaid által készített képekkel próbálkozz hihetetlenül kevés sikerrel. De most itt van az esélye, hogy a hiábavaló próbálkozásokat sikerre cseréld…

Ígérd meg, hogy most nem rontod el azzal, hogy tétovázol – oké? Érdemes velem találkozni! Szeretettel várlak!