Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Vonzó sármőr

55 000 Ft

Ez egy új fajta fotózás! Rövid ismerkedés után híres színészek, ismert emberek legjobb portréfotó beállításait valósítjuk meg veled! Természetesen a te egyéniségedet figyelembe véve. Sok esetben túllövünk a célon, hiszen a veled készült kép jobb lesz, mint annak, aki emiatt lett sikeres! Ha igényled, néhány menő ruhadarabot /ing, zakó, kalap/ beszerzünk a méretedre! Ezt azoknak ajánljuk, akik nem biztosak magukban, kicsit bizalmatlanok a világgal szemben, vagy akármilyen problémájuk van az öltözködésükkel! A képek magukért beszélnek majd! Garantált siker! A fotózás alatt lelkesítő tanácsokkal látlak el. Ez a sorozat az üzleti életben is előnyös lehet, emiatt külön is megéri! 15 db választott digitális képet tartalmaz ez a csomag. És hogyan folytatódik tovább az életed? A sármőrséggel vigyázni kell, a nők mindenütt a nyomodban lesznek!

Ajándék utalvány

Ajándékba szeretnéd? Írd ide, kinek szánod! Ha magadnak, akkor írd meg, mikorra tervezed a fotózást! Ha sürgős, hívd a +36309428553 számon Kaszás Attilát!

  • A megajándékozott neve: *

  • Magamnak szeretném, és leírom, mikorra gondoltam a fotózást: *

Leírás

15 db választott digitális retusálva. Csak a választott képeket kapod meg. Lehetőség van több kép választására külön árlista alapán.