Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Business fotó

 

Álom állást keresel? Karrierre vágysz? Szeretnéd magad megcsinálni? Szeretnél nagy sikereket, önbizalmat? Akkor itt a helyed a mi profi fotóstúdiónkban!

portréfotózás öt képben
portréfotó portfólió

Legnépszerűbb szolgáltatásunk:  az üzleti portréfotó sorozat.

Kb. 40 perc alatt mintegy 50 kép készül három háttérrel, több világítással, közeli portré beállításokkal. Az ebből választott 5 kép ára retusálva, digitálisan e-mailban elküldve: 25.000,-Ft A választott 10 db képet lekicsinyítve és teljes felbontásban küldjük el, a kis verziókat azonnal küldheti tovább internetes felhasználásra, illetve azonnal illesztheti dokumentumjaiba!

modellfotó, portréfotó
exkluzív portréfotó
Portréfotók Miller Zoltán
romantikus portréfotók készítése Budapest

Prémium üzleti fotóportré:

Az egy órás fotózás során greenboxtechnikával is készülnek képek, amely később bármikor más háttér kicserélésére ad lehetőséget. Változatos beállításokkal, a személyiséghez igazodó ötletekkel további három háttérrel is készülnek üzleti és magáncélra felhasználható különleges képek. A fotózás alatt kb. 40-50 felvétel készül, az ebből választott 10 kép ára retusálva, digitálisan átadva: 35.000,-Ft.

 

Okos igazolványkép sorozat

8 felvétel készül a kis stúdiónkban, ahol az igazolványképeket is készítjük. A kiválasztott két képet a megrendelő igénye szerint retusáljuk, majd e-mailben küldjük. Lehetőség van azonnali igazolványkép nyomtatására is ezekből a képekből. Az okos igazolványkép ára: 6.000,-Ft, ha 4 db igazolványképet is kér hozzá nyomtatva, az plusz 1.500,-Ft.

üzletasszony fotóportré
exkluzív portréfotózás
elegáns portréfotózás
romantikus portréfotózás
mosolygós, jókedélyű portréfotó önéletrajzhoz
portréfotózás stúdióban
promóciós művészi fotóportré
bemutatkozó fotósorozat
portréfotó sorozat bemutatkozáshoz
fotóportré sorozat exkluzív bemutatkozáshoz
modell portréfotó
művészi fekete fehér portréfotó