Business fotó

 

Álom állást keresel? Karrierre vágysz? Szeretnéd magad megcsinálni? Szeretnél nagy sikereket, önbizalmat? Akkor itt a helyed a mi profi fotóstúdiónkban!

portréfotózás öt képben
portréfotó portfólió

Legnépszerűbb szolgáltatásunk:  az ötképes önéletrajzi portré

25 perc alatt mintegy 20-25 kép készül három háttérrel, több világítással, közeli portré beállításokkal. Az ebből választott 5 kép ára retusálva, digitálisan e-mailban elküldve: 12.000,-Ft A választott 5 db képet lekicsinyítve és teljes felbontásban küldjük el, a kis verziókat azonnal küldheti tovább internetes felhasználásra, illetve azonnal illesztheti dokumentumjaiba!

modellfotó, portréfotó
exkluzív portréfotó
Portréfotók Miller Zoltán
romantikus portréfotók készítése Budapest

Prémium üzleti fotóportré:

Az egy órás fotózás során greenboxtechnikával is készülnek képek, amely később bármikor más háttér kicserélésére ad lehetőséget. Változatos beállításokkal, a személyiséghez igazodó ötletekkel további három háttérrel is készülnek üzleti és magáncélra felhasználható különleges képek. A fotózás alatt kb. 40-50 felvétel készül, az ebből választott 10 kép ára retusálva, digitálisan átadva: 29.000,-Ft.

 

“Modell” fotóportré sorozat! Kb. 40 kép készítése mintegy 45 perc alatt. A profi fotóstúdióban 3-4 háttérrel egész alakos és közeli portréfelvételek készülnek. 10db választott, retusált sorozat ára: 25.000,-Ft.

Okos igazolványkép sorozat

8 felvétel készül a kis stúdiónkban, ahol az igazolványképeket is készítjük. A kiválasztott két képet a megrendelő igénye szerint retusáljuk, majd e-mailben küldjük. Lehetőség van azonnali igazolványkép nyomtatására is ezekből a képekből. Az okos igazolványkép ára: 6.000,-Ft, ha 4 db igazolványképet is kér hozzá nyomtatva, az plusz 1.500,-Ft.

üzletasszony fotóportré
exkluzív portréfotózás
elegáns portréfotózás
romantikus portréfotózás
mosolygós, jókedélyű portréfotó önéletrajzhoz
portréfotózás stúdióban
promóciós művészi fotóportré
bemutatkozó fotósorozat

[flyout position=”bottom-right” dimensions=”250x150″ transitionin=”slideInLeft” transitionout=”slideOutRight” enable_close=”1″ close_style=”circle” background=”#ffffff” color=”#444″ shadow=”0 0 5px #ddd” border=”1px solid #1e73be” url=”https://fenykepesz.eu” target=”blank”]Nekem nagyon sok visszajelzés érkezik arról, hogy megérte velem a fotózás! Gyere te is, lépj a jókedvű és sikereres üzletfeleim közé![/flyout][flyout position=”center-left” dimensions=”250x150″ transitionin=”slideInLeft” transitionout=”slideOutRight” enable_close=”1″ close_style=”circle” background=”#ddd” color=”#444″ shadow=”0 0 5px #ddd” border=”1px solid #ddd” url=”https://fenykepesz.eu” target=”blank”]Ne gondold azt, hogy csak a bátor, határozott, szókimondó emberekről lehet szuper fotókat készíteni! Én megteremtem azt a hangulatot, ami neked kedvez a fotózáshoz![/flyout]

portréfotó sorozat bemutatkozáshoz
fotóportré sorozat exkluzív bemutatkozáshoz
modell portréfotó
művészi fekete fehér portréfotó