Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Mire jó egy 360 fokos fényképezőgép? Én sok mindenre használom: virtuális túrák készítése, különleges helyek megmutatása, kiállítások dokumentálása mellett esküvőkön, érdekes eseményeken is ott van velem az insta 360 1 inch kamerám. Ez már az a minőség, amivel profi minőséget is elérhetünk mind fotó, mind videó formátumban! Egy 360 fokos virtuális túra ára: 30.000,-Ft-tól kezdődik, ez egy alapár. Minden további árat a részletek megbeszélése után kalkulálunk ki.

A 360 fokos fényképezés nagy élménye, amikor körül tudsz nézni egy szállodában, mielőtt lefoglalod! A Foldana hotel Budapest egyik legújabb szállodája a XIII. kerületben. Minden szobáját bejárhatod anélkül, hogy személyesen ott kellene lenned!

Ez a hely a közönségtől elzárva bújik meg az újpesti Istvántelek dzsungelében. Itt van a híres Főműhely, ahol a mozdonyokat szerelik, építik újjá! Izgalmas kirándulás! Ki ne hagyd! Régi gőzösök javítóműhelye ez a helyszín igazi mozdonyokkal!

Ki gondolná, hogy a Szépművészeti múzeumnak ilyen gyönyörű termei vannak, ahol még rendezvényeket is lehet tartani? Hát íme! Persze, a bérlés nem olcsó mulatság ilyen helyen!

Bepillanthatsz most egy csodálatos esküvőbe a vajdahunyadvárban lévő kis jáki kápolna helyszínén. Persze, természetesen 360 fokban élvezheted mindezt!

Nagy megtiszteltetés volt számomra ez a 360 fokos virtuális túra elkészítése. A XV. kerület legnagyobb templomát fotózhattam körbe úgy, hogy mindenki kedvére sétálhasson benne virtuálisan a bejárattól egészen fel az óratoronyig!

A békésszentandrási és szarvasi Holt-Körös vidékén jársz most, egy csodálatos nyaralóhely egyik villájában nézhetsz körül! A nyaraló villa vízparti, csendes hely, szemben csak az erdő, előtted pedig a víz, a vízben rengeteg hal!

Szentendrén minden nyár utolsó vasárnapján fényfestéssel mutatják be a várost az oda látogatóknak.  Ez a legérdekesebb!

Itt ugyan csak két dimenzióban láthatod a képeket, de egészen újszerű lapozásban! Dávid László egy rákospalotai festő, túl a 86-ig évén is, bemutatja nekünk munkásságát!