Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Minden évkezdet egy megújulás, egy újratervezés, vagy útfinomítás. Olvass el néhány tanácsot tőlünk, mi hiszünk benne, hogy hasznos:

Nagyíttass ki egy fotóalbumra való képet minden évben legalább egyet.

A legjobb képeidet szedd elő az elmúlt évből, küldd el nekünk e-mailbe, vagy hozd be pendrive-on, CD-n. Ne heverjenek a számítógépeden eldugott mappákban, lásd át egy albumban az év legjobb pillanatait.

Ne csak a telefonodon, a gépeden, hanem gyönyörű papírképeken.

Hidd el, egészen más a hatás.

Néhány év múlva visszanézve pedig még tanulságos is.

Készíttess magadról minden évben néhány fotót, de amolyan igazi portrét, ahol kiöltözöl és csak ezért. Nagyon jó érzés szépnek és kellemesnek látnod magad. A mi stúdiónkba ezért jönnek az emberek. Erősítik ezek a képek a méltóságodat és erőt adnak. Nem hétköznapi képeket készítünk, együtt kitalálunk valamit rólad és megcsináljuk. Nagy és izgalmas élmény. Megmaradnak ezek a képek és minden évben új értelmet kapnak. Ajándékozd meg magadat!

Ha van családod, néha hozd el őket is. A legnagyobb élmény egy igazi stúdiófotó a szeretteiddel. Mindenki a legszebb ruhájában pompázik, kisminkelve, fodrász után és csak ezért. Ez a fontos. Meg kell adni néha magunknak a legnagyobb tiszteletet. Ez nem kiadás, hanem sokszoros befektetés. Ez nem fogy el, nem romlik meg, hanem egyre csak nő az értéke. Minél több van belőle, annál izgalmasabb és megunhatatlan. Elsőre nem is hinnénk, milyen, életünket meghatározó, fontos dolgok ezek.

Ha ünnepelsz valami nagy dolgot az életedben, hívj el minket, hogy méltóképpen megörökíthessük. Nekünk ebben sokkal nagyobb tapasztalatunk van, mint egy családtagnak, vagy amatőr ismerősödnek.

Az ember emlékezete csalfa, hajlamos a jó dolgokat elfeledni és néhány kis kellemetlen élményt felnagyítani, amik útonállókként naponta szurkálódnak benned. Semmivé válnak rossz emlékeid, ha gyönyörű képeinket látod, életedet a legszebb kivitelben!

objektivfotostudio