Tablófotózás vidám, megnyerő képekben egy életre szólva!

Tablófényképezést vállalunk a fotózástól a keretezésig! Az iskolába kimegyünk!
Az iskolai osztálytabló fotózásához kimegyünk az iskolába. Budapesti iskolába díjmentesen, vidéki iskolába megegyezés szerint, a távolság függvényében utiköltséget számolunk fel. Több osztály jelentkezése esetén ez a költség elenyésző.
színes iskolai tabló
szakközépiskolai tabló
iskolai tabló készítés
osztálytabló készítése
osztálytabló
barnított osztálytabló készítése
Az osztálytabló, vagy iskolai tabló fotózásánál nagy gond, hogy színes, barnított, vagy fekete fehér legyen. Aztán mi legyen a háttér? Ezt elősegítendő stúdiónkban lehetőség van ingyenes próbaképek készítésére. Ide az osztály két kritikus tagját várjuk. Az ingyenes próbakép elkészítésére általában szeptember hónapban van lehetőség.
Az iskolai tablófotózás egy különleges világa a fényképezésnek. Sok különböző személyiségű gyereket és felnőttet kell harmonikus összhangban lefotózni és egységbe hozni. Ki kell találni a tabló dekorációját úgy, hogy ki kell tudakolni, mi az ami az osztályra, az iskolára jellemző. Aztán egyeztetni kell az osztállyal, az osztályfőnökkel, a szülőkkel. Közben alakul, formálódik az elképzelés. A valóságban azonban a tablófényképezés mindig egy kicsit késik, hiszen a ballagó öltöny, kosztüm is egyeztetés alatt áll és rendszerint ott is több elképzelés harcol egymással. A nyakunkon máris a szalagavató, de már közelít a karácsony, sűrűsödnek a nagy dolgozatok és a tovább tanulás kérdései is elfoglalnak minden szabadidőt! A stressz mindenütt és minden mennyiségben jelen van, miközben nekünk teljesen nyugodt, önmagában bízó, sikeres gyerekeket kell megörökítenünk! Van egy jó hírünk! Nekünk ez a stresszes terep a specialitásunk! Megvan a hangulatteremtő képességünk arra, hogy életre szóló vidám, sikerre ösztönző fényképeket készítsünk a legkedvetlenebb tanulóról is!
osztályfénykép készítése
iskolai osztálytabló kreatív ötletekkel

Iskolai tabló árajánlat