Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Találd meg önmagad és vedd kezedbe a világot!

Magányos farkas vagy? Tele vagy tettvággyal, számtalan ötleted lenne, de egyedül érzed magad? Olyan helyre érkeztél, ahol különleges, hathatós segítségre számíthatsz! Ma lehet, hogy kedvetlen vagy, depresszió üli meg a kedélyedet. Egyedül vagy, és én jól ismerem ezt az érzést! Tudom azt is, hogy éppenséggel fényképezkedni sincs semmi kedved! Talán kilátástalannak látod a jelent, borúsan látod a jövőt is? Fásultságban,  egykedvűségben telnek el a napjaid?

Lehet, hogy el sem tudod képzelni, amit ígérek:

Az általam készített portréfotókkal rátalálsz valakire, aki már régóta vár téged!

Portréfotózás társkeresőknek

Gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy kell rólunk egy fénykép. Akár egy önéletrajzba, vagy igazolványba, vagy egy társkeresős oldalra. Azzal tisztában vagyunk, hogy egy jól sikerült fürdőruhás képünket nem adhatjuk be egy fontos álláshirdetésre, de érezzük azt is, hogy az okmányirodában készült fényképünkkel sem érhetünk el komoly sikereket egy népszerűbb társkereső weboldalon. Kell rólunk egy jó fénykép, amivel nagy vágyainkat érhetjük el, ami szimpatikussá tesz minket mielőtt látnának, örömet, beteljesülést hoz nekünk! Ha ilyen helyzetbe kerülünk, lázas kutatás után a rólunk összeszedett képek gyakran nem festenek úgy, ahogy szeretnénk! A mi fotóstúdiónk évek óta azon dolgozik, hogy sikereket hozó fényképeket készítsen társkeresőknek. Találtunk néhány olyan módszert, amelyekkel sikerül különlegesen jó portrékat készíteni olyan emberekről is, akik azt hiszik magukról, hogy nincs jó fényképarcuk, róluk nem lehet megnyerő, szimpátiát keltő portréfotókat készíteni. A fényképek készítése során hangulatot teremtünk, nem sémák szerint, hanem egyedi beállításokkal, különleges fényekkel és hátterekkel készítjük el a személyes fotóportfóliót. Mi nem „átváltoztatunk”, inkább lefejtjük a felszínt és megláttatjuk a pozitívumokat!

Tapasztalataink alapján több társkereső portréfotó

csomagot állítottunk össze, amely kifejezetten társkeresőknek szól:

 

Társkereső fotózás nőknek:

Csábítás felsőfokon:

Titokban mindenki vágyik arra, hogy izgalmasnak, érdekesnek találják! Ebben a csomagban olyan képek készülnek, amivel meglepetést okozol környezetednek is! Magad is elcsodálkozol, hogy milyen különleges vagy, és rövid idő múlva nem lepődsz meg azon, mennyien szeretnének veled megismerkedni! A fotózás 3 órás, a stúdióban kezdünk, majd egy szabadtéri helyszínen folytatjuk. Tartalmaz két különleges fotósminket és több hajigazítást a különböző ruhákhoz. 40 db választott és retusált képet tartalmaz digitális és 13×18 cm-es papírképeken. Ára: 99.000,-Ft

A Csábító:

Romantikus fotósorozat különleges hátterekkel, romantikus, érzéki beállításokkal. Az elkészült képekből egy különleges személy sejlik fel, akiben izgalmas, vonzó, eredeti személyiség rejtőzködik. A fotózás két órás, tartalmaz egy profi fotósminket 30 választott és retusált digitális képet. A fotózás kb 2 órás a stúdióban készül el, de igény és előzetes megbeszélés szerint szabadtéri helyszínen is történhet. Ára: 75.000,-Ft 40 db választott és retusált digitális képpel.

Társkereső portréfotó alap nőknek: A fotózás során közeli és egész alakos fotók készülnek Több átöltözéssel, sok háttérrel, klasszikus beállításokkal készülnek a felvételek. A fényképezés 60 perces, az ebből választott 10 képet retusálva adjuk át. Ez egy klasszikus társkeresős képsorozat profi kivitelezésben. Ára: 25.000,-Ft 10 db választott retusált digitális képpel. Smink 7.500,-Ft-ért külön és előzetesen kérhető.

Társkereső fotózás férfiaknak:

 

Az Ellenállhatatlan A fotózás a stúdióban és szabadtéren készül. Egy különlegesen elegáns ruhát is szerzünk. A Két órás fotózás során híres férfiak legütősebb beállításait valósítjuk meg a Te alkatodra szabva, stylist segítségével. Legalább 120 kép készül, ebből válogathatod ki a Neked tetsző 40 képet, amit retusálva, digitálisan és 13×18 cm méretű papírképeken is megkapsz. Ez a különleges képekből álló fotósorozat 40 db választott képpel 99.000,-Ft-ba kerül.
Társkereső Sármőr Ez egy új fajta fotózás! Az ára 45.000,-Ft, és van egy nagy különlegessége: két olyan ruhadarabot adunk rád /zakó, ing, kalap, vagy valamilyen kiegészítő,/, ami nagyon trendi, nagyon divatos, nagyon menő! Sok embernek nincs megfelelő cucca, hogy egy  jó sorozata legyen, ezt ezért találtuk ki! Ezt azoknak ajánljuk, akik nem biztosak magukban, kicsit bizalmatlanok a világgal szemben, vagy akármi problémájuk az öltözködésükkel! A képek magukért beszélnek majd! A 45.000,-Ft-ért 10 db rendkívül jó képet kapsz retusálva!
Társkereső portréfotó alap férfiaknak: A fotózás során közeli és egész alakos fotók készülnek Több átöltözéssel, sok háttérrel, klasszikus beállításokkal készülnek a felvételek. A fényképezés 60 perces, az ebből választott 10 képet retusálva adjuk át. Ez egy klasszikus társkeresős képsorozat profi kivitelezésben. Ára: 25.000,-Ft 10 db választott retusált digitális képpel.

Kedves Attila, köszönöm szépen a
nagyszerű képeket,
Üdvözlettel és a viszontlátás
reményében!

Elekes Tibor

Boldogságom

Egy társkeresős honlap tulajdonosai hívtak fel, majd egy rövid beszélgetés után meghívtam őket a stúdiónkba. Szimpatikusak voltak, úgy tűnt nekem, lelkesedéssel csinálják társkereső tevékenységüket. A személyes találkozón kiderült, hogy nagyon komolyan gondolják a magányos, társra vágyó emberek boldogulását. Személyes ügyüknek tekintik minden hozzájuk belépő tag sorsának alakítását. Fotóst is azért keresnek, hogy a tagságuknak ajánlhassák. Meggyőződésük, hogy profi portréfotóval sokkal nagyobb eséllyel találják meg párjukat. Egyetértek a véleményükkel! Minden eddigi ügyfelünk maximálisan elégedett volt, és a róluk készült portréfotók sikert hoztak nekik. Biztos vagyok abban, hogy  a boldogsagom.hu oldalára belépő egyedülálló, társtalan, szingli, kapcsolatokra vágyó ember egy olyan világba lép be, ahol megtalálja azt, akire már régóta vágyott!

Kedves Bence!

Köszönöm! Döbbenetes az eredménye a fotóknak. A múltkoriból felraktam kettőt az egyik társkeresőre, a régiek mellé. Eddig 2-3 naponta kaptam egy jelölést, most napi 1-2, sőt ma 3 jelölésem is volt.

Rakok még ezek közül is, hátha…
B. János

Bence!
Azta… a 472-es képen mintha 5 évvel fiatalabb lennék! Meghajolok a tudásod előtt!

Köszönöm!

Üdv: Henrietta

Heni

Tisztelt Attila!

Nagyon profi, igényes fotózás és retus, köszönöm szépen, maximális pontszámot adok Önöknek. Viszem jó hírüket!
Üdvözlettel:
Hegedűs Júlia
Hegedűs Júlia

Ha kérhetném, a fekete-fehér könyöklős, önéletrajzba való képek kerüljenek fel honlapjukra!
A lehetőséget köszönöm, nagyon kedves, nagyon örülök a jól sikerült képeknek. A jövőben Önöket fogom megkeresni, ha további fotósorozatot tervezek.
Nagy Anna

Nézz bele a képeinkbe!

Fotózás fiúknak

Attila! A fotóid osztatlan sikert hoztak a társkeresőn, akkora a kereslet, már nem tudom kezelni az oldalt! Ez nem vicc, tényleg! Gondoltam megosztom veled az infót, elkövető vagy, minimum társtettes!!

Köszönöm! További jó munkákat neked! GY.E

Gy. E.