Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Találd meg önmagad és vedd kezedbe a világot! Profi, biztos sikert hozó fotózás társkeresőknek

Magányos farkas vagy? Tele vagy tettvággyal, számtalan ötleted lenne, de egyedül érzed magad? Olyan helyre érkeztél, ahol különleges, hathatós segítségre számíthatsz! 

Ma lehet, hogy kedvetlen vagy, depresszió üli meg a kedélyedet. Egyedül vagy, és én jól ismerem ezt az érzést! Tudom azt is, hogy éppenséggel fényképezkedni sincs semmi kedved! Talán kilátástalannak látod a jelent, borúsan látod a jövőt is? Fásultságban,  egykedvűségben telnek el a napjaid?

Lehet, hogy el sem tudod képzelni, amit ígérek:

Az általam készített portréfotókkal rátalálsz valakire, aki már régóta vár téged!

Bence!
Azta… a 472-es képen mintha 5 évvel fiatalabb lennék! Meghajolok a tudásod előtt!
Pedig kétségeim voltak a fotózás előtt!

Köszönöm!

Üdv: Henrietta

Heni

Portréfotózás társkeresőknek

Gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy kell rólunk egy fénykép. Akár egy önéletrajzba, vagy igazolványba, vagy egy társkeresős oldalra. Azzal tisztában vagyunk, hogy egy jól sikerült fürdőruhás képünket nem adhatjuk be egy fontos álláshirdetésre, de érezzük azt is, hogy az okmányirodában készült fényképünkkel sem érhetünk el komoly sikereket egy népszerűbb társkereső weboldalon. Kell rólunk egy jó fénykép, amivel nagy vágyainkat érhetjük el, ami szimpatikussá tesz minket mielőtt látnának, örömet, beteljesülést hoz nekünk! Ha ilyen helyzetbe kerülünk, lázas kutatás után a rólunk összeszedett képek gyakran nem festenek úgy, ahogy szeretnénk! A mi fotóstúdiónk évek óta azon dolgozik, hogy sikereket hozó fényképeket készítsen társkeresőknek. Találtunk néhány olyan módszert, amelyekkel sikerül különlegesen jó portrékat készíteni olyan emberekről is, akik azt hiszik magukról, hogy nincs jó fényképarcuk, róluk nem lehet megnyerő, szimpátiát keltő portréfotókat készíteni. A fényképek készítése során hangulatot teremtünk, nem sémák szerint, hanem egyedi beállításokkal, különleges fényekkel és hátterekkel készítjük el a személyes fotóportfóliót. Mi nem „átváltoztatunk”, inkább lefejtjük a felszínt és megláttatjuk a pozitívumokat!

A Hódító férfi: A fényképezés a stúdióban készül. A másfél órás fotózás során kipróbálhatsz olyan klasszikus, jól bevált beállításokat, amikkel híres férfiak hódítottak. Különleges fényekkel, személyedet a legvonzóbbá tevő hátterekkel olyan képek készülnek, amelyek meggyőző erővel bizonyítják hódító képességeidet. A Hódító fotósorozat 30 db választott, nagyon ütős képpel 55.000,-Ft-ba kerül. A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1000,-Ft darabáron.
Társkereső Sármőr Ez egy új fajta fotózás! Az ára 45.000,-Ft, és van egy nagy különlegessége: több olyan ruhadarabot adunk rád /zakó, ing, kalap, vagy valamilyen kiegészítő,/, ami nagyon trendi, nagyon divatos, nagyon menő! Sok embernek nincs megfelelő cucca, hogy egy  jó sorozata legyen, ezt ezért találtuk ki! Ezt azoknak ajánljuk, akik nem biztosak magukban, kicsit bizalmatlanok a világgal szemben, vagy akármi problémájuk az öltözködésükkel! A képek magukért beszélnek majd! A 45.000,-Ft-ért 10 db rendkívül jó képet kapsz retusálva! A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1000,-Ft darabáron.
Társkereső portréfotó alap férfiaknak: A fotózás során közeli és egész alakos fotók készülnek Több átöltözéssel, sok háttérrel, klasszikus beállításokkal készülnek a felvételek. A fényképezés 60 perces, az ebből választott 10 képet retusálva adjuk át.  Ára: 25.000,-Ft 10 db választott retusált digitális képpel A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1000,-Ft darabáron.

Boldogságom

Egy társkeresős honlap tulajdonosai hívtak fel, majd egy rövid beszélgetés után meghívtam őket a stúdiónkba. Szimpatikusak voltak, úgy tűnt nekem, lelkesedéssel csinálják társkereső tevékenységüket. A személyes találkozón kiderült, hogy nagyon komolyan gondolják a magányos, társra vágyó emberek boldogulását. Személyes ügyüknek tekintik minden hozzájuk belépő tag sorsának alakítását. Fotóst is azért keresnek, hogy a tagságuknak ajánlhassák. Meggyőződésük, hogy profi portréfotóval sokkal nagyobb eséllyel találják meg párjukat. Egyetértek a véleményükkel! Minden eddigi ügyfelünk maximálisan elégedett volt, és a róluk készült portréfotók sikert hoztak nekik. Biztos vagyok abban, hogy  a boldogsagom.hu oldalára belépő egyedülálló, társtalan, szingli, kapcsolatokra vágyó ember egy olyan világba lép be, ahol megtalálja azt, akire már régóta vágyott!

 

Kedves Attila, köszönöm szépen a nagyszerű képeket, Üdvözlettel és a viszontlátás reményében!
Elekes Tibor

Társkereső portréfotó alap nőknek

Egy olyan fotósorozat, amelyben könnyedén, varázslatos hangulatok megteremtésével bevezetünk a modellfotózás rejtelmeibe. Az elkészült képek rengeteg önbizalmat adnak! Több háttérrel készülnek klasszikus beállítások, közeli és egészalakos változatokban. Bízd rám magad!  A fotózás 1 órás, 10 választott, retusált képet tartalmaz, ára 25.000,-Ft. Ha sminket is szeretnél , az + 7.500,-Ft. Az elkészült képekkel a siker kapujában állsz!  A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1000,-Ft darabáron.

Rejtőző női szépség:

Egy sorozat, amelyben rájössz, hogy te is lehetsz olyan, mint a tévében, magazinokban imádott sztárok! Bevezetés a profi modellfotózás rejtelmeibe, különleges, nem hétköznapi képek rólad! Egyéniségedhez illő hátterekkel, varázslatos fényekkel készülnek kiemelkedően izgalmas fényképek!  Klasszikus, híres filmekből vett beállítások, amelyek egy különleges világba visznek el. Bízd rám magad!  A fotózás 1,5 órás, 10 választott és retusált digitális képet tartalmaz. A fotózási helyszín a stúdió. Ára: 45.000,-Ft. Ha sminket is szeretnél, az + 7.500,-Ft. A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1000,-Ft darabáron.
 
Attila! A fotóid osztatlan sikert hoztak a társkeresőn, akkora a kereslet, már nem tudom kezelni az oldalt! Ez nem vicc, tényleg! Gondoltam megosztom veled az infót, elkövető vagy, minimum társtettes!! Köszönöm! További jó munkákat neked! GY.E
Gy. E.

Kedves Bence!

Köszönöm! Döbbenetes az eredménye a fotóknak. A múltkoriból felraktam kettőt az egyik társkeresőre, a régiek mellé. Eddig 2-3 naponta kaptam egy jelölést, most napi 1-2, sőt ma 3 jelölésem is volt.

Rakok még ezek közül is, hátha…
B. János

Kedves Attila! Nagyon szépen köszönöm! Remek élmény volt a fotózás! Tetszenek a képek.

Nagy Zoltán Péter

Ha kérhetném, a fekete-fehér könyöklős, önéletrajzba való képek kerüljenek fel honlapjukra!
A lehetőséget köszönöm, nagyon kedves, nagyon örülök a jól sikerült képeknek. A jövőben Önöket fogom megkeresni, ha további fotósorozatot tervezek.
Nagy Anna

Tisztelt Attila!

Nagyon profi, igényes fotózás és retus, köszönöm szépen, maximális pontszámot adok Önöknek. Viszem jó hírüket!
Üdvözlettel:
Hegedűs Júlia
Hegedűs Júlia