Találd meg önmagad és vedd kezedbe a világot!

Bence!
Azta… a 472-es képen mintha 5 évvel fiatalabb lennék! Meghajolok a tudásod előtt!

Köszönöm!

Üdv: Henrietta

Heni

Portréfotózás társkeresőknek

Gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy kell rólunk egy fénykép. Akár egy önéletrajzba, vagy igazolványba, vagy egy társkeresős oldalra. Azzal tisztában vagyunk, hogy egy jól sikerült fürdőruhás képünket nem adhatjuk be egy fontos álláshirdetésre, de érezzük azt is, hogy az okmányirodában készült fényképünkkel sem érhetünk el komoly sikereket egy népszerűbb társkereső weboldalon. Kell rólunk egy jó fénykép, amivel nagy vágyainkat érhetjük el, ami szimpatikussá tesz minket mielőtt látnának, örömet, beteljesülést hoz nekünk! Ha ilyen helyzetbe kerülünk, lázas kutatás után a rólunk összeszedett képek gyakran nem festenek úgy, ahogy szeretnénk! A mi fotóstúdiónk évek óta azon dolgozik, hogy sikereket hozó fényképeket készítsen társkeresőknek. Találtunk néhány olyan módszert, amelyekkel sikerül különlegesen jó portrékat készíteni olyan emberekről is, akik azt hiszik magukról, hogy nincs jó fényképarcuk, róluk nem lehet megnyerő, szimpátiát keltő portréfotókat készíteni. A fényképek készítése során hangulatot teremtünk, nem sémák szerint, hanem egyedi beállításokkal, különleges fényekkel és hátterekkel készítjük el a személyes fotóportfóliót. Mi nem „átváltoztatunk”, inkább lefejtjük a felszínt és megláttatjuk a pozitívumokat!

A Hódító férfi: A fényképezés a stúdióban készül. A másfél órás fotózás során kipróbálhatsz olyan klasszikus, jól bevált beállításokat, amikkel híres férfiak hódítottak. Különleges fényekkel, személyedet a legvonzóbbá tevő hátterekkel olyan képek készülnek, amelyek meggyőző erővel bizonyítják hódító képességeidet. A Hódító fotósorozat 30 db választott, nagyon ütős képpel 55.000,-Ft-ba kerül.
Társkereső Sármőr Ez egy új fajta fotózás! Az ára 45.000,-Ft, és van egy nagy különlegessége: több olyan ruhadarabot adunk rád /zakó, ing, kalap, vagy valamilyen kiegészítő,/, ami nagyon trendi, nagyon divatos, nagyon menő! Sok embernek nincs megfelelő cucca, hogy egy  jó sorozata legyen, ezt ezért találtuk ki! Ezt azoknak ajánljuk, akik nem biztosak magukban, kicsit bizalmatlanok a világgal szemben, vagy akármi problémájuk az öltözködésükkel! A képek magukért beszélnek majd! A 45.000,-Ft-ért 10 db rendkívül jó képet kapsz retusálva!
Társkereső portréfotó alap férfiaknak: A fotózás során közeli és egész alakos fotók készülnek Több átöltözéssel, sok háttérrel, klasszikus beállításokkal készülnek a felvételek. A fényképezés 60 perces, az ebből választott 10 képet retusálva adjuk át. Ez egy klasszikus társkeresős képsorozat profi kivitelezésben. Ára: 25.000,-Ft 10 db választott retusált digitális képpel.

Legyél klubtagunk! Ingyenes lehetőség!

Csak klubtagjaink értesülnek akcióinkról,

kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Nem bánod meg, ha csatlakozol közénk!

[mc4wp_form id=”179509″]

Boldogságom

Egy társkeresős honlap tulajdonosai hívtak fel, majd egy rövid beszélgetés után meghívtam őket a stúdiónkba. Szimpatikusak voltak, úgy tűnt nekem, lelkesedéssel csinálják társkereső tevékenységüket. A személyes találkozón kiderült, hogy nagyon komolyan gondolják a magányos, társra vágyó emberek boldogulását. Személyes ügyüknek tekintik minden hozzájuk belépő tag sorsának alakítását. Fotóst is azért keresnek, hogy a tagságuknak ajánlhassák. Meggyőződésük, hogy profi portréfotóval sokkal nagyobb eséllyel találják meg párjukat. Egyetértek a véleményükkel! Minden eddigi ügyfelünk maximálisan elégedett volt, és a róluk készült portréfotók sikert hoztak nekik. Biztos vagyok abban, hogy  a boldogsagom.hu oldalára belépő egyedülálló, társtalan, szingli, kapcsolatokra vágyó ember egy olyan világba lép be, ahol megtalálja azt, akire már régóta vágyott!

 

Kedves Attila, köszönöm szépen a nagyszerű képeket, Üdvözlettel és a viszontlátás reményében!

Elekes Tibor

Tisztelt Attila!

Nagyon profi, igényes fotózás és retus, köszönöm szépen, maximális pontszámot adok Önöknek. Viszem jó hírüket!
Üdvözlettel:
Hegedűs Júlia
Hegedűs Júlia

Ha kérhetném, a fekete-fehér könyöklős, önéletrajzba való képek kerüljenek fel honlapjukra!
A lehetőséget köszönöm, nagyon kedves, nagyon örülök a jól sikerült képeknek. A jövőben Önöket fogom megkeresni, ha további fotósorozatot tervezek.
Nagy Anna

Attila! A fotóid osztatlan sikert hoztak a társkeresőn, akkora a kereslet, már nem tudom kezelni az oldalt! Ez nem vicc, tényleg! Gondoltam megosztom veled az infót, elkövető vagy, minimum társtettes!! Köszönöm! További jó munkákat neked! GY.E

Gy. E.

Kedves Bence!

Köszönöm! Döbbenetes az eredménye a fotóknak. A múltkoriból felraktam kettőt az egyik társkeresőre, a régiek mellé. Eddig 2-3 naponta kaptam egy jelölést, most napi 1-2, sőt ma 3 jelölésem is volt.

Rakok még ezek közül is, hátha…
B. János

Rejtőző női szépség:

Egy sorozat, amelyben rájössz, hogy te is lehetsz olyan, mint a tévében, magazinokban imádott sztárok! Bevezetés a modellfotózás rejtelmeibe, különleges, nem hétköznapi képek rólad! Klasszikus beállítások, amelyek egy különleges világba visznek el. A fotózás 1,5 órás, tartalmaz egy profi fotósminket, 20 választott és retusált digitális képet. A fotózási helyszín a stúdió. Ára: 45.000,-Ft. Ha sminket is szeretnél, az + 7.500,-Ft.

Pozitív változás nőknek csomag:

Egy olyan fotósorozat, amely egy szerepjáték: klasszikus modellfotózás, ahol nem kell felkészülni előzetesen, mindent beállítunk és mindenben segítünk! A fotózás 1 órás, 10 választott, retusált képet tartalmaz, ára 25.000,-Ft. Ha sminket is szeretnél , az + 7.500,-Ft.