Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Bohém szingli

29 000 Ft

A fotózás során közeli és egész alakos fotók készülnek Több átöltözéssel, több stílusos  háttérrel, klasszikus beállításokkal készülnek a felvételek. Az első percekben kitaláljuk, melyik profilod a jó, milyen világítással előnyösebb az arcod. Ebben hallgathatsz rám! Jó érzékkel segítek neked! Hangulatot teremtek, hiszen a legjobb képek jó hangulatban készülnek el! A fényképezés 60 perces, az ebből választott 10 képet retusálva adjuk át. Ez egy klasszikus társkeresős képsorozat profi kivitelezésben.  Ha LinkedIn profilodra kell, vagy közösségi oldalad frissítésére, akkor is ez a legjobb választás! A fényképezés alatt fontos stílustanácsokat is kapsz tőlem! A képek retusálása a fotózás után néhány nappal készülnek el. Ja, és mi lesz ezután? Az biztos, hogy a szingli bohéméletnek vége lesz!….

Ajándék utalvány

Ajándékba szeretnéd? Írd ide, kinek szánod! Ha magadnak, akkor írd meg, mikorra tervezed a fotózást! Ha sürgős, hívd a +36309428553 számon Kaszás Attilát!

  • A megajándékozott neve: *

  • Magamnak szeretném, és leírom, mikorra gondoltam a fotózást: *

Leírás

10 db választott digitális képet kapsz retusálva. Csak a választott képeket kapod meg. Lehetőség van többet választani külön árlista alapján.