Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

3 fotózás 3 helyszínen a tökéletes portréfotódért!

 

3 fotózás 3 helyszínen? Ez aztán egy izgalmas helyzet! Sokat gondolkoztam már, hogyan készíthetek tökéletes portréfotókat valakiről, és most kitaláltam valami újat, amivel még talán a mesterséges intelligenciák által létrehozott avatárokat is túl szárnyalhatjuk!

Az ötlet kissé merész, no de amihez kell egy kis bátorság, abból mindig valami nagyszerűbb dolog szokott kisülni, mint az otthon lustálkodás!
Figyelem minden vállalkozónak, aki egy igazán ütős üzleti portréfotó sorozatot szeretne, figyelem minden olyan férfinak és nőnek, aki meg akarja mutatni magát akár a kedvesének, vagy egy vágyott, leendő szerelmének! De figyelem minden olyan párnak, akik meg akarják örökíteni magukat az elkövetkezendő életüknek, mert ez nekik is szól!

Készülj fel egy izgalmas utazásra, hogy három különböző helyszínen megörökítsd a személyiségedet! Legyen szó stúdiós, szabadtéri vagy városi fotózásról, mi mindenre felkészültünk!
Tehát három helyszínes fotózásról van szó,

amit akár egy, akár kettő, de akár három különböző alkalommal is igénybe vehetsz!

Ha a két alkalmas fotózást választod, úgy a stúdióban kezdünk, elegáns ruhákkal, elegáns hátterekkel, ravasz világításokkal, vonzó, sármos beállításokkal. Utána kimegyünk egy természetközeli helyszínre, és megmutathatod magad egy egészen más oldaladról is! Romantikus helyszínekről van szó: ősfás környezetben, vagy retró, vintage helyszínen, pipacs-, vagy búzamezőben, vagy ezer napraforgó közepében. A harmadik alkalom pedig egy belvárosi hely, te vagy a főszereplő a sűrű emberforgatagban, szuperelegáns épületek között, vagy akár egy huszonegyedik századi irodaépületben!
A stúdióban megmutathatod a profi és igényes oldaladat, tökéletes megvilágítással és elegáns hátterrel. Hagyd, hogy belső magabiztosságod átsugározzon, miközben pózolsz a kamerának.A természetben élvezheted a természet szépségét és megörökítheted kalandvágyó szellemedet. Legyen szó festői táj vagy bárányfelhős égbolt, felfedezheted a körülötted lévő világot és bemutathatod a felfedezés iránti szenvédélyedet.
Végül, de nem utolsó sorban, a nyüzsgő városban megmutathatod az urbánus oldaladat és felfedheted egyedi személyiségedet. A graffiti falaktól a modern épületekig a városi táj számtalan gyönyörű hátteret biztosít, hogy kiemelhesd a kreativitásodat.

Mi lesz az eredmény? Ha három alkalmat választasz, úgy három különböző hangulatú embert gyúrunk össze belőled, amely egészen egyedülálló portrésorozat lesz! Ha a két alkalmasat választod, két egészen különböző egyéniséget szembesítünk egymással! Ha pedig úgy döntesz, hogy neked egy nap is összejöhet ez, hát rajta! Abból is születhet valami teljesen egyedi összkép rólad! Váratlan helyzetek, inspirációk között készülnek ezek a fotók, tehát kalandos lesz mindenképpen! Nem csak izgalmas kalandokban lesz részed, hanem bátorságot is szerzel magadnak!

Bárki látja ezeket a képeket, hatalmas kíváncsiság keríti hatalmába, vajon ki lehetsz te, hiszen annyi más és más oldalad van! Kiváncsisága pedig átalakul bizonyossággá! Bizony, te vagy az első az érdeklődése középpontjába! Céljaid pedig hamarosan teljesülnek, hiszen képeiddel tekintélyt, örömet és vágyakat teljesítenek!

Minden fotózást egy konkrét és egyedi terv szerint valósítunk meg! Minden fotózást egy rövid beszélgetés előz meg, hogy tervünk minél tökéletesebb legyen! A csomag árban is változó, pontosan hogyan is állítsuk össze a csomagot! Az egyszerűbb változattól a szőrszálhasogató bonyolultságúig, de a végeredmény minden esetben ütős lesz!

Jelentkezz még ma! Vágj bele ebbe az egyedülálló, izgalmas kalandba!

 

3 fotózás 3 helyszínen a tökéletes portréfotódért!