Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Kreatív ajándék karácsonyra

 

 

Ajándékozzz karácsonyra egy fotózást! Több témában kínálunk ajándékutalványt! Családi fotózás, üzleti portréfotózás, karrierre készülőknek fotózást!

Üzleti portréfotózás: Egy ötképes alapcsomagot kínálunk, amely bemutatkozáshoz, álláskereséshez, cv-fotóhoz, facebook profilhoz, LinkedIn profilhoz, webes megjelenéshez rendkívül alkalmas. Ára 12.000,-Ft. A fotózás 25 perces. Több háttérrel, klasszikus portréfotó beállításokkal készül. Ezek közeli portréfotók, érdemes néhány felsőruhát is hozni. Elegáns, hétköznapi, vagy sportos jellegű ruhákat ajánlunk. Segítünk a beállításoknál, nem kell felkészülni. Megteremtjük a hangulatot! Biztos siker a felhasználónak és örök tisztelet az utalvány átadójának! Vedd meg az ötképes üzleti portréfotózás ajándékutalványt, ha van olyan rokonod, ismerősöd, akit szeretnél támogatni!

Karrier portréfotózás: A cél egy magas állás megszerzése, egy bizalmat sugárzó 10 fotóból álló csomag. A beállításokban egész alakos portrék is szerepelnek, amelyek átfogó képet adnak a fotózandó személyről. A képek jó hangulatteremtő instrukciókkal készülnek, inspriláló ötletekkel. Készülnek greenbox technikával is portrék. Ezek háttere utólag bármikor bármilyenre megváltoztathatók. A fotózás egyórás, körbejárjuk a témát, amiről szó van, és tele lőjjük a céltáblát!

Kattints ide és válassz egy ajándékutalványt!