Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

A portréfotó valóban lehet varázserejű?

Megfigyelték, hogy  másokban mindig az látjuk meg, amit látni szeretnénk bennük! Tehát akiről jókat hallottunk, igyekszünk jókat keresni benne akkor, amikor meglátjuk, vagy találkozunk vele.

A fényképeknek is van varázsereje?

Nézz körül az utcán lévő hirdetőoszlopokon, tele van szép, hívogató nőkkel és férfiakkal! Csupa olyan ember, akik tiszteletet érdemelnek, tekintélyt parancsolnak, vagy vágyakozol utánuk! És ha ezek után meglátod magad egy kirakatüvegben mit látsz? Hogy te egy egyszerű földi halandó vagy! Bizonyítja ezt az is, hogy körülötted az emberek gyorsan elsietnek és senki sem tekint rád!

Igen, jól vonod le ebből a következtetést: a hirdetőoszlopokon lévő fényképeknek varázserejük van! Nézd meg az újságosbódé zsúfolt kirakatából rád néző hírességeket! Mindegyikük azt bizonyítja, hogy egy jó kép odavonzza a tekintetedet rájuk, és erősítik ezzel népszerűségüket, tudsz róluk és még ha nem is imádod őket, tudod, hogy kik ők, számon tartod őket!

Nézd meg csak jól ezeket a képeket! Jó részük stúdióban, profi körülmények között készült, a smink és a haj, a ruha hibátlan! Még egy szenzációt, botrányt kiváltó ügyben is egy jól elkapott fényképet raknak ki az illetőről  a címlapokra, hiszen az a portréfotó adja el a lapot!

A jó portréfotó varázserővel bír!

A rólad készült fénykép is “eladhat” téged? Szimpatikussá, rokonszenvessé tehet, netán bizalmat is sugározhat mások felé?

Feltétlenül!

Sokat kell dolgozni azon, hogy az embert jónak, szépnek, kedvesnek lássák? Igen, nagyon sokat kell tenned ezért, és nem mindig sikerül úgy, ahogy szeretnéd!

Egy portréfotó sorozattal sokkal hamarabb elérheted ezt!

Ne késlekedj!

Jelentkezz be egy portréfotó sorozatra!