Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Új műfaj az esküvői videóklipben

 

Az esküvői fotózás és videózás újabban rendre megújul. A digitális fotózás és videózás új utakat nyitott a kreatív szakembereknek, kitágultak a művészi látás lehetőségei.

Amiről most értesültem és ki is próbáltam, az az esküvői klip karaoke stílusú formája. Nyugaton neve is van: marryoke. A házasság és karaoke keveréke, bár nem igazán karaoke ez, csak tátogni kell hozzá. A lényege az, hogy egy jól ismert számot felénekel a pár, valahogy rá kell venni a násznép sok tagját, hogy úgy csináljanak, mintha ők is énekeljenek. Aztán már a videós kreatív fantáziájára és humorérzékére van bízva. Nézd meg a marryoke.eskuvoivideoja.hu oldalunkat és máris láthatod első marryoke esküvői videóklipünket!

El kell mondanom, hogy én már régóta vágyok ilyen klipet készíteni, hiszen mindenkit megmozgat és a végeredmény nagyon jó! Láttam is már ehhez hasonlót tíz évvel ezelőtt, de azt egy jó érzékű zenével is foglalkozó kollégám készítette. Több esetben megpendítettem esküvői pároknak, hogy csináljunk valami ilyet, ám megijedt ettől mindenki. Az esküvő amúgy is kikészíti a szerepelni nem szerető embereket, hát még egy klipet is énekeljen?

Végre sikerült találnom egy bevállalós menyasszonyt, aki igent mondott erre is! Szerencsémre meggyőzött mindenkit a marryoke filmről, így sikerült megvalósítanom! A forgatás közben rengeteg akadályba ütköztem, és rengeteg tanulságot levontam. Most már sokkal nyugodtabb vagyok abban a tekintetben, hogy sok párt rá tudok ilyenre venni! Nagyon egyszerű, és ha jól megszervezzük /mármint mi, a videósok/, akkor játszi könnyűséggel be lehet ebbe vonni a násznépet is!

Az esküvő a nagy  boldogság napja! Egy ilyen esküvői klip nyíltan ezt fejezi ki, egy kiáltvány, egy felhívás mindenkinek, hogy ez a mi napunk, ez a legszebb most nekünk!

A marryoke esküvői klip magyarul a boldogság klipje!