Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Az év elején elég sok üdvözlőlapot kaptam a régi esküvői párjainktól . De írnak ilyenkor olyan családok nevében is, akiknek nagy élményük volt velünk a családi fotózás, vagy üzleti portré. A lényeg az, hogy szinte valamennyien valamilyen módon megemlítik azt is, hogy ne olyan év legyen a 2014-es év, mint a 2013-as, hanem jobb. Néha riasztó, amit az elmúlt évről írnak.  Szóval pozitív kívánságaikat az elmúlt negatív rossz élmények hangoztatásával nyomatékosítják.  Más: bármelyik rádiót hallgatom, az időjárás jelentésben abszolút egységesen mondják, hogy a mai nap időjárása lehangoltságot okozó lesz, hogy akik ebben szenvednek, ma jobban fognak szenvedni, akik másban szenvednek, annál is jobban. Hogy aki tud, ne menjen ki az utcára sem, csak az induljon útnak, akinek létfontosságú. Nyáron elviselhetetlen hőség lesz, szakadó esős nap után aszály következik, és kilátásba helyezik minden évszakban minden másnapon legalább, hogy a mezőgazdaságra mindez katasztrofális hatással lesz. De nézzük a híreket is: bomba robbant itt, ott, lezuhantak, elsüllyedtek, a kormánypárt jól elszúrta, az ellenzék óriási tévedésben van. Írhatnám én is, hogy a mi portré és modellfotó stúdiónk egy budapesti lerobbant városszéli utcában van, egy régi, fejújítandó épületben, meg minden rosszat is, például, hogy munkanélküliek jönnek be igazolványképet csináltatni, és drágállják azt az árat, amit hat év óta nem emeltünk, és a bevásárló központokban már a duplája. De emberek, nem csak ez van! Ha a dolgok rossz oldalát látjuk csak, csupa rossz élményeink lesznek! Mindennap van örömünk, vidámságunk, különben már rég kihalt volna az emberiség. Viszont a magyarság igencsak fogyóban van, azt hallom, hogy évente 90.000 gyermek születik, de 130.000 ember meghal! Szerintem a pesszimista, depressziós felfogást erősíti az összes média és ez mindenkibe beleivódik, mint egy szellőzetlen étteremben az ételszag! Csodálkozik mindenki, hogy  itt lassan mindenki a külföldi munkára vár, vagy hogy  majd a mennyországban talán eljön a kánaán?

Nézzük most más szemmel a dolgokat: a mi fotó stúdiónk egy olyan helyen áll, ahol ingyen lehet parkolni.  Előttünk áll meg az 5-ös busz, amely végig járja egész Budapestet! Bárki belép, itt a jó kedv fogadja! Kifejezetten kedveljük a rossz hangulatú embereket, hiszen tudjuk, hogy örömmel fognak távozni! Hány és hány modell jegyezte meg, hogy nem gondolta volna, hogy belőle ilyen képeket lehet kihozni! Micsoda színvonalas honlapokon látom viszont komoly vezetőként a nálunk valaha megjelent álláskeresőket, karrierre vágyókat, váltani akarókat. Az üzleti fotó portréink sikereket hoztak, kivétel nélkül köszöneteket kaptunk utólag is!

Szeretném, ha a rossz hangulatot csinálók is eljönnének hozzánk, hogy tudjunk beléjük önteni egy pozitív  hatást, a róluk készített fotókkal.  Akiről készül egy vidám, megnyerő, elegáns, jó kedvű kép, nagyobb energiával bírja elviselni a rázúduló rosszkedvet, a csak a negatívumokat erősítő világot!