Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Karácsonyi fotózás a stúdiónkban. A legtöbben mást hisznek, mi történik itt!

A karácsonyi fotózás nálunk minden évben új hátterekkel bővül, ehhez új világításokat találunk ki, és új kellékeket is beszerzünk. A karácsonyi kellékek beszerzése egész évben tart, hiszen piacokon figyelünk fel jópofának ígérkező dolgokra, vagy az interneten látunk meg egy-egy érdekes hirdetést. Aki nálunk sorozatban évek óta fényképezkedik, minden évben egy vadonatúj karácsonyi albummal bővül.

A karácsonyi fotózás árai

Alapcsomag: kb. egy órás fotózás. A felvételek száma mintegy 80-100 db. A fotózás során legalább három hátteret használunk fel, amelyekhez változatos beállításokat javaslunk. Természetesen figyeljük a családot, gyermekeket, az ő reakcióikat figyelembe vesszük, nem kötjük magunkat az általunk előzetesen megtervezett forgatókönyvhöz. A lényeg a folyamatos vidámság és izgalom állandó fenntartása.
A képekből választott 10 legjobb felvétel ára: 25.000,-Ft. Minden további választott kép 1.000,-Ft-ba kerül.

Az elkészült képekből kérhető papírkép nagyítás is, valamint kérhetők ajándéktárgyak is!

 

A bejelentkezés mindenképpen telefonon lehetséges, hiszen az időpontok folyamatosan telnek be.

Bejelentkezési szám: +36 30942 8553

Kontakt: Kaszás Attila

Címünk: 1152 Budapest, Rákos út 86.

 

Egy családi fotózásnál amit garantálni tudunk: vidám, felhőtlen hangulat, az idő elszalad! Az eredmény: kimagaslóan jó képek, tele ötletekkel és humoros beállításokkal. Megvan egy sok évre szóló ajándék az egész családnak!