Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Legolcsóbb portréfotózás Budapesten!

Legolcsóbb önéletrajzi fotó készítés Budapesten.

Jó portréfotóval mindenképpen és minden helyzetben többre jutsz. Minden megrendelőm, aki portréfotót, önéletrajzi fotót, vagy komolyabb portréfotózást rendelt, így jelez vissza. Nekem öröm,ha valakiről jó portréfotót készítek. Jó érzés látni a megrendelő arcán, hogy megkapta azt, amiért idejött! Sőt! Gyakran látom, hogy nem számított ennyire jó eredményre! Nekem meggyőződésem, hogy legalább olyan fontos rólad egy jó portréfotó, mint egy tiszta ing, egy jó telefon, vagy egy sapka, ha hideg van!

5 képes portréfotó csomag – nagyon sokat ér!

Az öt képes portréfotó csomag tíz éve a legnépszerűbb az önéletrajzi fotó kategóriában. Ez egy bemutatkozó sorozat. Felhasználható komoly állások megszerzéséhez, weblapon való megjelenéshez. Valamint kiadványokba, újságokba való megjelenésekhez. A csomag 5 db retusált képet tartalmaz. Legalább 30 felvétel készül több háttérrel, felsőruhaváltással. Az öt portréfotót digitális nagyfelbontásban kapod meg, valamint lekicsinyítve is, hogy azonnal e-mailben el tudd küldeni bárkinek! A portréfotó csomag ára: 15.000,-Ft. Ez az ár értékben és szolgáltatásban verhetetlen!

Jelentkezz be, és minél előbb készítsünk rólad egy ilyen portréfotó sorozatot! Ami neked nem csak nagy örömet okoz, hanem nagy lehetőségeket tár eléd!

 


    Küldd el a kapcsolati űrlapot, de ha sürgős, hívjál fel! A telefonszámom: +36309428553 Kaszás Attila. Várom az üzenetedet, vagy a hívásod! Még ma!