Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Szeretsz szépen öltözni? Tetszik, ha trendi, divatos a frizurád?

Ki ne szeretne? Hiszen biztosra megyünk egy szép ruhával, bárhova megyünk! Csodálat, ámulat, irigység övezi a jól öltözött embert! De ha mindenki jól öltözött a társaságban, akkor pedig feltétlenül elfogadnak téged is egy szép ruhában, nem fognak lekezelni, kiközösíteni akár csak finom módszerekkel sem. Egy gyönyörű haj pedig még jobban felfokozza az irántad való érdeklődést. Tetszel másoknak! Mi kell még? Hisz ez a siker előfeltétele, a fél siker! Persze ehhez, hogy így alakuljanak a dolgaid, ott kell lenned!

De mi van, ha új mezőkre lépnél, új állást céloztál meg?

Karriert építesz, ki szeretnél már törni abból a környezetből,

amiből már eleged van?

Netán érzed azt, esetleg már meg is történt, hogy kiszervezték alólad a munkádat, leépítettek és muszáj új területeken megmutatkoznod?

De ha minden stimmel és minden a régiben marad, te a legjobb állást birtoklod, sikerese vállalkozó vagy és minden nap új frizurát csináltatsz a menő fodrászoddal…. ez szerinted elég?

Ez az egész eszembe sem jutott volna, ha nem lett volna egy több évtizedes osztálytalálkozóm. Néhány volt osztálytársam külföldi munkát vállalt, már évtizedek óta nem Magyarországon élnek. Kíváncsi voltam és rájuk kerestem a neten, vajon mennyit öregedtek, megismerem-e őket? A keresés meglepő eredményt hozott. Elegáns, bizalmat keltő, fiatalos megjelenésű profi portréfotókat találtam róluk. Pedig nem profi előadók, vagy művészek, akikről mindenki kötelezően profi portréfotókat vár el, hanem hétköznapi állásokban dolgoznak. Profi önéletrajzi fényképek voltak.

Az osztálytalálkozón felemlítettem nekik ezt a kiemelkedő megjelenést. Értetlenül néztek rám, nekik ez teljesen természetes. A fényképes megjelenés a mai világban elkerülhetetlen- mondta az egyikük. Mind a honlapokon, a közösségi médiákban keresnek az illető képére. Az egy  minimum, hogy legyenek magukról kiemelkedően jó profi portréfotók! Mikor megtudták, hogy én kifejezetten üzleti jellegű portréfotózással foglalkozom, máris bejelentkeztek egy fotósorozatra. -Minden jó fotó rólam, egy új öltöny, egy kiemelkedő lehetőség-szólt a volt osztálytársam és nevetve koccintottunk a találkozásra. Meglepődtem, mert én hangoztatom, mennyire fontos egy jó portréfotósorozat mindegyikünkről, de hogy más is ennyire pontosan így látja, nem is gondoltam volna.

Bejelentkezem a fotózásra!