Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Társkeresőknek vajon jó tipp egy portréfotózás? Itt a tuti infó!

Vajon milyen tippek, trükkök kellenek a társkeresőknek ahhoz, hogy a Tinderen, vagy bármely más digitális randihelyen minél többen rád találjanak?

De ez még csak hagyján! Olyanok találjanak rád, akikkel szívesen randevúznál!! Ne csak megnézzenek, hanem szimpatizáljanak veled és vegyék fel a kapcsolatot veled! Vagy adjanak jeleket, hogy nem bánnák, ha megismerkednének veled! Ezek bizony a nagy kérdések, és sokszor hiába várod a nagy őt, nem jönnek a kis ő-k sem! Számtalan jónak tűnő ötlet hullik saját hamvába. Végül aztán nincs annál rosszabb, mint mikor üresen tátonganak a fiókjaid: se üzenet, se megtekintés! Persze, az alap, hogy legyenek fenn fotóid, ezt mindenki tudja. Talán a fotókban van valahol a hiba? A legtöbb esetben igen! A legtöbb esetben az emberben dühöng a vágy, hogy minél sokoldalúbban megmutathassa magát! Hogy ő komoly szándékú, értelmes, hobbikkal tele, széles látókörű, vidám, társaságkedvelő, művelt, sokoldalú! Ezermester és ötletekkel teli! Se szeri se száma azoknak a tulajdonságoknak, amit meg akarunk mutatni magunkból, hogy első látásra bejöjjünk leendő kedvesünknek, első pillantásra rabul ejtsük tekintetünkkel, és soha el ne hagyjon minket! 

Sokszor éppen ezzel van a baj!

A kevesebb több, tartja egy régi mondás, és ez esetben is igaz. Az ember nem tud kibújni a saját bőréből, és nem is tudja jól megítélni magát! A barátok meg…már ha vannak is, …. hát az ő véleményük sem mérvadó, mert ne várd tőlük, hogy ….ööööö… szóval ne várj tőlük túlzottan nagy őszinteséget! Nem akarnak haragot se, nem akarnak feleslegesen idegesíteni, meg szeretnének már veled felhőtlenül sörözni! Vagy esetleg jól kicikizni valaki mást, akire mindannyian ki vagytok bukva! Szóval  a kevesebb több, itt hagytuk abba. Tehát milyen képeket tegyünk a profilunkhoz? Ne feledd, egységes kell legyen a rólad szóló prezentáció! És a problémák máris elkezdődnek. Mert ki is vagy te tulajdonképpen? Ott a sok szelfi magadról, vagy a haverokkal, barátnőkkel. Hú, ezek többnyire zűrös képek, pláne ha a haverjad közt van nálad sokkal sármosabb figura. Aztán mit gondolnak, amikor magadról szelfizel, legyen az akármilyen ütős hely! Nem azt gondolják-e, hogy húúú, ez egy magánakvaló fazon, a jó isten mentsen meg tőle, meg a rigolyáitól…..Ha meg nem szelfi, és mondjuk igen csak jól nézel ki rajta, akkor vajon nem azt gondolják-e, hogy ezt az ex kedvesed készítette? És azért nézel ki rajta ilyen vonzóan jól? Máris a féltékenység tör ki a nézőn, hogy nem hagy ez rögtön el, ha megjelenik újra a másik? Hajjaj, sok példa volt már erre? Na, mondjuk sikerül lefaragnod a sok elütő képet és létrehozol egy egész ütős sorozatot. Nos, akkor éppen észreveheted azt is, hogy általában ezekkel a telókkal készült képeken kicsit nem nyújtott a fejed? Nézd csak meg jól! Vagy néhol kissé homályos is vagy, mint aki beszívott valamit! Vagy kicsit törpének tűnsz, vagy valami hórihorgas, hajlott hátú, kissé vénhedt óriásnak? Szóval ott ülsz a képeid előtt, és egyre bonyolultabb a helyzet, már már a kedvedet veszted….

mikor is én jövök neked a tuti infóval! Társkeresőknek jó tipp vajon egy portréfotózás?

Gondoltál már arra, hogy egy olyan profi fotóshoz menj el, aki éppen ilyen gondokkal küzdő emberekkel foglalkozik? Aki nap mint nap kapja az elismerő sms-eket, e-maileket, telefonokat? Hogy a fiókja mindennap megtelik és már nem bírja a sok válaszadást, és csak azért ír, hogy tudjon róla, miben volt társtettes! A fotóshoz, aki bár magányos emberekkel kezdte a fotózást, de már kényszerűen esküvőket is fel kell vállalnia, sőt a családi fotózásra is rá kellett, hogy specializálja magát, mert a sok magányost összepárosította professzionális fényképeivel?!!

Még ezt próbáld ki feltétlenül, menj el a profi fotóshoz és készíttess magadról képeket! Ne a fotóst drágálld, mert amúgy meg nem drága, hanem tudod mi a drága? A te időd, az a drága! A sok merengő, bús perc, amit a haszontalan halasztgatásokkal töltesz el, ahelyett, hogy büszkén, délcegen állnál a megbeszélt helyen, a nagy őt várva, és nézd csak már itt is van, és csillogó szemekkel néz rád, mert a nagy fotós tényleg megcsinálta azokat a képeket, amik igazán téged hoztak a legjobb helyzetbe, nicsak ezt a csodálatos teremtményt is megbabonáztad velük,…..ugye tényleg megcsináltattad ezeket a képeket velem, ugye nem csak álmodozol megint…

Társkeresőknek vajon jó tipp egy portréfotózás? Mit gondolsz ezek után?