Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

1152 Budapest, Rákos út 86. 5-ös busz, 25-ös busz jár arra.
Parkolás ingyenes, a stúdió az utcára nyíló üzlet.

 

Portréfotók készítése meglepően jó eredménnyel!

Bejelentkezés: +36 30 942 8553

 

 

 

Néhány kiemelkedően jó portréfotóval megoldom a problémádat!

üzleti portréfotózás
Kaszás Attila vagyok, portréfotó specialista

Biztos lehetsz abban, hogy speciálisan a te problémáid megoldására készítek rólad kiemelkedő portréfotókat! Ezért lettem fényképész! Sok ezer emberről készítettem már sikeres portréfotókat álláskeresés, társkeresés, üzleti célú felhasználásra. Tudom, hogyan kell néhány perc alatt olyan fotókat készíteni, amelyekkel  megnyerő leszel, bizalmat sugárzol és eléred vele a céljaidat! Biztosan tudok ebben segíteni neked!
Telefon:+36 30 942 8553

Fotóstúdióm címe: 1152 Budapest, Rákos út 86.

4 ok, hogy legyenek nagyon jó portréfotóid!

1.Hogy vonzó legyél!

Profi fotós vagyok, néhány perc után felfedezem, mi az, ami előnyös rajtad, ami kiemeli a pozitív tulajdonságaidat, ami által bizalmat keltesz, és jól nézel ki. Az egyéniségedhez megtalálom a harmonikus hátteret, de az arcodhoz is megkeresem a megfelelő világításokat. Átformállak képileg, átépítem a fizikai képedet bizalmat árasztó, vonzó fényképpé.

2.Hogy egészségesnek érezd magad!

Az egészség legfontosabb ismérve a jó közérzet! Azt érzed, hogy bárhol megjelennek a képeid, mindenhonnan pozitív visszajelzéseket kapsz! A közvetlen környezetedből is és távoli ismerősöktől is. Talán pici irigységet is észlelsz, ami szintén emeli az egészségérzetedet!

3.Hogy jobb álláshoz juthass, vagy előrébb léphess!

Léphetsz feljebb a karrierlétrán! Aki egy jó munkatársat keres, vagy egy megbízható vállalkozót, a fényképeiden egészen biztosan elidőz – és a fényképeid meggyőzik őt, anélkül, hogy beszéltek volna veled. Mire te megérkezel, a fényképeid jórészt eladtak, neked már csak az igenekre kell feltenned a pontokat!

4.Hogy több pénzed legyen!

A bizalom, a szimpátia a portréfotóid láttán fokozatosan kialakulnak. Több lehetőséghez jutsz, több munkád lesz, és sokkal sokkal több pénzed, mintsem gondolnád! Néhány jó portréfotóval valóban megvalósíthatod önmagad, és kezedbe veheted a világot!

Különlegesebb, hathatósabb fényképekre gondoltál, mint egy igazolványkép? Megjelenésedet fontosabbnak tartod egy-két házilag készült képnél? Úgy találod, hogy a személyednek kötődnie kell  a terméked, szolgáltatásod értékesítéséhez? Ha attól tartasz, hogy rólad nem lehet jó portréfotót készíteni, kellemesen fogsz csalódni! A mi beállításaink, klasszikus világításaink, hangulatteremtő módszereink eredménye mindig egy sikeres portré sorozat!  Jelentkezz be, hogy minél előbb legyen néhány kiváló, sikert hozó portréfotó rólad!

Ne halogasd, még ma jelentkezz be egy portréfotózásra! Biztos lehetsz benne, hogy jó döntést hoztál!

Tisztelt Attila! Nagyon profi, igényes fotózás és retus, köszönöm szépen, maximális pontszámot adok Önöknek. Viszem jó hírüket! Üdvözlettel:
Hegedűs Júlia

Attila

Tényleg híremet vitték a képek! Nem hittem volna, hogy ilyen kedvesen fogadnak és simán felvettek! Köszönöm!

N.Erika

Attila!

A greenbox háttér nagyon bejött! Minden kolléga irigyel, hogy a képeim hátterét tudom változtatni! További sikereket kívánok önöknek!

Szántó Tibor

Attila! Egy élmény volt a fényképezkedés, mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂
Kunsági Anna

Kedves Attila, köszönöm szépen a
nagyszerű képeket,
Üdvözlettel és a viszontlátás
reményében!
Elekes Tibor

Attila! A fotóid osztatlan sikert hoztak a társkeresőn, akkora a kereslet, már nem tudom kezelni az oldalt! Ez nem vicc, tényleg! Gondoltam megosztom veled az infót, elkövető vagy, minimum társtettes!!

Köszönöm! További jó munkákat neked!

Ervin

Megnéztem a fotókat. Nagyon szépek lettek! Mégegyszer köszönöm szépen!
Nagyné Ilona

Hú Attila! Nagyon szépen köszönöm, ezek szuper jók lettek! Nagyon élveztem a fotózást, profi mód kezelted a helyzeteket ezért is lettek ilyen jók a képek.  Rajtam múlik találkozunk még! Köszönök mégegyszer mindent, csak ajánlani tudlak Titeket!
Üdv Norbi
Norbi

Kedves Attila!

 
Köszönöm szépen a munkáját, a képeket!
Jók lettek, a feleségem is meg van elégedve.  :))
 
Üdvözlettel,
 
Egyházy Zoltán  :))

Attila!

Kiváló képek lettek! Köszönöm!
 
Juhász Attila