Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

A fotózás ideális időpontja

Mikor érdemes bejelentkezni egy fotózásra?

Egy nagy terhet szeretnék levenni a válladról, ha azon tűnődsz, mikor ideális bejelentkezned egy portréfotózásra, vagy egy modellsorozatra! Nekem nagy tapasztalatom van ebben, higgyél nekem! Számtalan eset bizonyítja, hogy rengetegen szeretnének magukról szuper fotókat, amikkel tarolni szeretnének! Vagy egy ígéretes állásra jelentkezni vele, vagy ajándékba a párjának, vagy társkeresőbe, vagy valamelyik közösségi oldalra, hogy irigykedjenek a barátok a barátnők, vagy csak úgy….akárminek, megőrizni magadat a jövőnek!

Onnan tudom, hogy rengetegen érdeklődnek a fotózás után, aztán valami mégis megakasztja a folyamatot. Már a telefonban, vagy a személyes beszélgetésen elhangzik a kulcsszó, ami végül is szétporlasztja az álmok megvalósulását: kicsit még lefogyok….aztán.

Elismerem, vannak emberek, akik ezután mégis jelentkeznek és nem is túl hosszú idő után. Tényleg lefogytak szülés után, tényleg végig csináltak egy edzéstervet, és eljönnek megcsináltatni álmaik portfólióját!

De a legtöbb embernek ez nem sikerül. Nekem meggyőződésem, hogy sokuk így néz ki jól, felesleges az aggódásuk. DE a lényeg: nem történik meg az általuk kívánt fogyás, az alakjukkal nincsenek megelégedve, és nem is jönnek el egy fotózásra. Tehát két nullra sikerült legyőzni önmagukkal önmagukat!

Tudom mikor érdemes belelentkezni egy fotózásra? Akkor is, ha nem érzed magadat késznek?

Első javaslatom: pontosan akkor gyere, amikor ez az érzés, hogy neked fogynod kellene, de valahogy nem megy, akkor jelentkezzél be hozzánk egy akár ötképes portréfotó sorozatra.

Mert egy ilyen fotózás csodákra képes! Önbizalmat ad és motivál. Ráadásul tudod, hogy most ilyen vagy, és a jövőben összehasonlíthatod magad: bizonyíthatsz magadnak!

Tehát ebben az esetben feltétlenül még ma, lehetőleg egy órán belül jelentkezz be egy portréfotó sorozatra!

Második javaslatom: pontosan akkor jelentkezz be, amikor úgy érzed, hogy bár vannak magaddal problémáid, de most élsz, most érzed magad jól, most vagy egy olyan passzban, ami neked jó!

Ebben az esetben semmiképpen ne halogasd a bejelentkezést! Lehetőleg egy órán belül jelentkezz be egy fotósorozatra!

Ezek a tanácsaim, higgy nekem, bízzál bennem! Várom a hívásodat, köszönöm!