Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Önéletrajzi fényképek, cv fotók, motiváló üzleti portrék készítése. Tudod, mi a legfontosabb a fotódban? Hogy higgyenek benned! Bármilyen területen! Én ezt a fotót el tudom készíteni Rólad!

Kaszás Attila fotóstúdiója 1152 Budapest, Rákos út 86. tel: +36309428553
profi önéletrajzi fénykép

Ötképes üzleti portréfotó csomag 20.000,-Ft – 10 képes üzleti fotózás 29.000,-Ft. 

profi önéletrajzi fénykép
önéletrajzhoz fénykép
profi önéletrajzi fénykép
profi portréfotó
extrém fények, extrém fotóportré
profi önéletrajzi fénykép
profi portré portfólió
portréfotó
üzleti célú fénykép
professzionális üzleti portré
business portréfotó

 

Biztos lehetsz abban, hogy a 10 képes üzleti portréfotózás lelkesítő hatással lesz rád!

 A fotózás egy órás, legalább 70 jó beállítású kép készül. Olyan ötleteket viszek a fotózásba, amelyek a legjobb formádba hoznak. Megtalálom arcodhoz a harmonikus fényeket, elkapom a rád jellemző pozitív pillanatokat! A fotózás közben építkezem. Olyan beállításokat is kipróbálok, amelyek másnál már beváltak, de olyanokra is felfigyelek amelyek csak belőled áradnak. Az ebből kiválasztott 10 képet tartalmazza ez a csomag. A képeket retusálva adom át. A csomag ára: 29.000,-Ft További képeket is választhatsz 1.500,-Ft/db áron. Ezekkel a képekkel biztos sikereket érsz a közösségi profiljaidon, komoly állások megszerzésében. Ezeket a portréfotókat nemcsak az üzleti világban tudod hasznosítani. A magánéletben is jobban érvényesülsz, és nagyobb teret kapnak az elképzeléseid. Ezek a fotók jókedvet okoznak és lelkesítőleg hatnak rád is, a környezetedre is.

Ha feltöltöd valahova a  fotókat rólad, különös dolog történik: A személyes találkozáskor egyszerűen szimpatikus ismerősként üdvözölnek számodra fontos, ismeretlen emberek!

 

portréfotó ellenfényben
zsáner portréfotó ellenfénnyel
vidám, kedélyes portréfotók
Fénykép önéletrajzhoz, üzleti portréhoz
portréfotó spotfényekkel
zsáner portréfotó
profi portréfotózás
profi fotóportré
portréfotó szabadtéren kis mélységélességgel
macsó jellegű portréfotó
bizalmat keltő portréfotók
Portréfotó több színű világítással
business portréfotó szabadtéren
Portréfotó weblapra, kiadványba
portréfotók extrém fényekkel
Portréfotó fekete-fehérben

Választhatod az EXTRÉM portréfotó csomagot is! Exkluziv beállítások, teljesen egyedi fényekkel. Ha különleges hatású képeket szeretnél, amelyek első pillantásra lenyűgöző hatást okoznak, válaszd ezt a csomagot! Ára: 45.000,-Ft. A legalább 100 felvételt tartalmazó csomagból közösen választjuk ki a 10 legütősebb képet. Ezeket kapod meg retusálva és retusálatlanul. További képeket is választhatsz 1500,-Ft/db áron.  

cv fotó
exkluzív cv fotó
üzleti csoportkép fotózása
céges fényképezés
üzleti portréfotó, business fotó

Ötképes üzleti portré

 

 

Önéletrajzi fénykép – 5 képes bemutatkozó portréfotó, weblapra, közösségi médiák profilképéhez, üzleti kapcsolatokhoz, szuper állásokhoz!

 

 Öt képes bemutatkozó portréfotó csomag

Az ötképes portréfotót a sietős, de maximalista embereknek találtuk ki. 20-25 perc alatt legalább 25 különleges kép készül. Természetességre törekvő beállítások, több háttér, az arcnak leginkább kedvező fények. A kiválasztott képeket retusáljuk, az izzadság, pattanás eltűnik, a szarkalábak pedig finoman elsimulnak.

Érdeklődöm, visszahívást kérek!

A kiválasztott 5 db kép ára: 20000,-Ft, ha esetleg több tetszik, minden további 1.500,-Ft-ba kerül. Verhetetlen érték/ár, senki nem kínál ennyire kedvezően!

Önéletrajzi fénykép

Önéletrajzi fénykép- cv fotó sorozathoz az ötképes bemutatkozó portréfotó a leghatékonyabb megoldás!

önéletrajzi fénykép, cv fotó, ötképes üzleti portré

Portréfotók igényes bemutatkozáshoz, webes megjelenéshez.

önéletrajzhoz fénykép, üzleti portréfotó, business fotóportrék business photoportrait

Az ötképes fotó portré sorozat a sietős üzletemberek csomagja, 25 percet kell eltöltened stúdiónkban, de éveken át élvezed a hasznát!

Bejelentkezem! öt képes portré fotózás üzleti portré 2 v2 uzletportre

A fotó portré sorozat retusált változatát  maximum 24 óra múlva e-mailban küldjük. A profi fotó portré igazán akkor lesz profi, ha kicsit simítunk rajta, ráncokat, szarkalábakat gyengítünk, izzadságot eltüntetünk.

Önéletrajzi kép-cv fotó kellene? Jelentkezz be egy ötképes üzleti portré sorozatra!

Bejelentkezem!

Objektív Fotóstúdió

1152 Budapest, Rákos út 86. tel +36309428553Nyitvatartás: h-p: 10.00-17.30 között, vagy előzetes megegyezés alapján bármikor!

Bejelentkezem!

Nyomd meg ezt a gombot, és válaszd ki a legördülő menüből, mit szeretnél!

Önéletrjazi fénykép-cv fotó

Különlegesebb, hathatósabb fényképekre gondoltál? Megjelenésed fontosabb egy-két képnél? Úgy találod, hogy a személyed nagyon fontos a terméked, szolgáltatásod értékesítéséhez? Különleges képeket szeretnél, és biztosra akarsz menni?  Egy menedzser, egy agilis vezető, egy feltörekvő vállalkozó, egy igényes üzletember bemutatkozó képsorozata készül el ebben a változatban.

Az 5 képes üzleti fotóportré sorozat ára: 20.000,-Ft.

Önéletrajzi fénykép, ötképes üzleti portréfotó sorozat

 Bejelentkezem!

Az ötképes csomagról: Profi portréfotók készítése több háttérrel, jó megvilágítású közeli arcképekkel. Meglepően jó képekre számíthat, aki még nem volt ilyen egyéni fotózáson! Szeretnék minél több embert ilyen kellemes érzésekkel megajándékozni! Meggyőződésem, hogy csak kellemes meglepetéseket hoz neked egy ilyen portréfotó sorozat! Minél több embernek szeretnék ilyen kellemes érzéseket okoznii! Célom az, hogy évente legalább ezer ember tudjon úgy bemutatkozni a fotóival, hogy szimpatikus legyen és bizalmat sugározzon. Legyen sikeres, sikerüljenek elképzelései, megtalálja a az igazi hivatását!

 

A 10 képes üzleti portréfotózásról: Egész és félalakos, és közeli portréfotók készítése harmonikus hátterekkel, szimpatikus beállításokkal. Különös hangsúlyt fektetek a személy, a háttér és a világítás harmóniájára. Ebben a sorozatban teljes öltözetes képek is dominálnak, tehát jó nadrág, vagy szoknya, megfelelő cipő is lényeges. Kiegészítők is fontosak lehetnek. Beállításaim célja, hogy kihozzam a portréalanyból azt az egyéniséget, ami sikeressé teszi. Mind üzleti vonalon,,mind magánéletében hasznos legyen. Célom, hogy inspirációt, motivációt  okozzak! Sikert és örömet elképzelései eléréséhez valamit én is hozzá tehessek!