Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Tegnap egy olyan úr jött be a stúdiómba, aki kertelés nélkül elmondta, hogy olyan önéletrajzi fényképet szeretne, amivel fel tudja dobni a weboldalát, szimpatikusnak látszik és bizalmat áraszt. Elmondta, hogy munkatársai az irodában egymásról már készítettek egy kompakt géppel képeket, de ő azzal nem akar megjelenni, ő profi dolgokat értékesít, nem akar a weboldalán semmi gagyi, amatőr dolgokat látni.

Na, én az ilyen embereket szeretem! Aki igényes, akivel meg tudok mérkőzni, akivel közösen lehet valami jót létrehozni, aki sikereket ér el az én közreműködésemmel. Ekkor készülhetnek olyan képek, amiket valóban kreatív képeknek hívhatunk, hiszen mindkét félnek vannak elképzelései, és a megvalósításukhoz beszélgetniük kell egymással. Ötletek, kísérletek, és egyszerre csak születik egy olyan új fotó, amire egyikünk sem gondolt eddig, de most megvalósult. Mindenkinek kijárna egy pár jó, igazi portré. A lelkedet helyre teszi, önbizalmat ad és sikereket hoz. Jó tanács: gyere el néhány portréfotóra, évente többször is! A családodat se felejtsd otthon néha, mert a sikerérzés fokozódik, a stressz pedig elillan, mint a kámfor. Sokan megteszik ezt, tőlük hallom, nem csak kitalálom ezeket a dolgokat!

A legnagyobb gondja egy álláskeresőnek, hogy mire költse megmaradt pénzét. De az esküvőre készülő párnak is, hiszen minden drága és a rendelkezésre álló pénz többnyire nem elég. A súlyozás, hogy mégis mire megy el a pénz, nagyon fontos dolog. A profi fénykép az egyik legfontosabb. Az a sokszorosan megtérülő befektetés, az neked szól, egész életed folyamán megmarad és segít…