Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

CV fotó, önéletrajzi fotó profi célokra

Az önéletrajzhoz fénykép szükséges általában Magyarországon.

Az ember tudományosan megírja az önéletrajzot, majd hozzá csatol egy ilyen-olyan fényképet magáról. Legtöbbször nem tulajdonítunk ennek nagy jelentőséget. Pedig nagyon valószínű, hogy azt a fényképet nagyon meg fogják nézni, és az is nagyon biztos, hogy szerepet játszik a döntésben. Száz szónak is egy a vége: egy ütős fotó azonnal hat és sikert hoz neked!
 Vizuális lények vagyunk, ha rápillantunk egy szöveghez mellékelt képre, mielőtt elmélyednénk a szöveg tanulmányozásába, azonnal hat ránk a kép!.Nincs az a fókuszált ember, aki ki tudná vonni magát egy jól elkészített portréfotó hatása alól! Így van egy hr-s személlyel is, aki dönt arról, kit hívjon be interjúra, kit ajánljon munkatársnak a vezetők felé.

Gondold el, egy jó állást keresel. Nem vagy egyedül erre. Beérkeznek a jelentkezések. Mindenkinek megvan a szükséges szakmai tapasztalata, a végzettsége. Mi alapján döntenek? Nyilván megnézik a fényképedet. Sőt, elárulom, hogy a facebook profilodra is azonnal rákeresnek, ha egy kicsit is érdekes vagy! Ugyanígy csinálják olyan országokban is, ahol nem kell fénykép az önéletrajzhoz! Az emberi kiváncsiság határtalan, ráadásul felelősen is szeretnének dönteni! A portréfotód dönt! A portréfotó pedig nem csak arra jó, hogy bizalmat sugározzon. A legfontosabb üzenet, amit át kell adnia  nézőnek, a legfontosabb üzenet: higgyenek benned!

Ezt az üzenetet én bele tudom kódolni a fotóidba. Jelentkezz be, hívjál fel!

Állást keresel? Egy jó helyre pályázol? Ki szeretnél emelkedni a közösségi felületeken? Karrier célokat dédelgetsz magadban? 

LEGYÉL BÁRKI, egy ütős fotósorozattal könnyen megvalósíthatod magadat, villámgyorsan eléred céljaidat!