Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Esküvő, ez szó egy varázsszó!

Bármikor látunk egy esküvői párt, akaratlanul is felfigyelünk rájuk! Megnézzük, tetszik-e a menyasszony, elegáns-e a vőlegény, szóval rendesen kivesézzük őket, méghozzá akaratlanul is! Egyszerűen nem tudunk elmenni mellettük csak úgy! Különösen így van ez, ha éppen külföldön futunk össze egy esküvői párral! Pláne, ha egy híres helyen! Tapasztaltam, hogy sorba állnak a turisták, csak hogy egy közös fényképet készíthessenek az esküvői párral!

 

De megkülönböztetett figyelemmel nézzük, ha egy mozifilmben látunk esküvőt! Egy esküvővel kapcsolatos film mindig népszerűbb! Ha pedig valamelyik kedvenc sorozatunkban esküvő a téma, hát nem tudunk betelni vele! Olyan, mint valami boldogság tabletta, amely azonnal hat az egészségünkre!

Az esküvő az élet nagyon fontos eseménye, mindannyiunkat izgat és nem szürkül el bennünk a nagyfokú érdeklődés semmikor életünk során! Az esküvő előtt álló, az esküvőn éppen átélő ugyanúgy izgalommal tekint egy esküvői párra, mint az öregebb korosztály, akik sok mindent tudnak már a házasságról és nem mindig pozitív tartalommal!

fotorestauralas77

 

Az esküvő a remény mindannyiunknak! Egy gyönyörű kezdet, egy izgalmas és kikristályosult elhatározás megtestesülése, amiből még minden gyönyörű dolog lehet! Gyermekek, harmonikus család, sikerek, boldogság, minden amire az ember vágyakozik!

 

 

 

 

 

Egy esküvőben lenni, egy jó érzés, akár csak szolgáltatóként is! Egy esküvőt fotózni, vagy videózni inspiráló, hiszen mozgat egy érzés, hogy még jobb képet, még jobb beállítást! Nincs jobb érzés, mint amikor látod a boldog arcokat a képek nézegetésekor! Valamit én is tettem a boldogságukért! Aki esküvőre szánja el magát, hisz abban, hogy létezik egy hatalmas boldogság itt, az életében! Hisz abban, hogy akivel házasságra lép, közösen egy csodálatos jövőt építenek fel! Nagyon jó dolgok ezek! Örüljünk minden esküvői párnak, és higgyünk mi is ezekben a szép dolgokban!

esküvő, egy varázs szó