Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Jól fizető állás

Két stúdiónk van 40 méternyire egymástól. Az egyikbe bárki beléphet nyitvatartási idő alatt, a másikba be kell jelentkezni. Az előbbiben igazolványképeket készítünk és fotóelőhívás, fénykép restaurálás folyik. Az utóbbiban portréfotók, modellportfóliók készülnek.

Az igazolványkép készítés három perc alatt elkészül, a megrendelő máris viheti a képet akár papírképen, akár digitálisan.

A portréfotózás ugyan időigényes, de sikerült olyan módszert találnom, hogy több rendkívül jó fotót is készíthessünk fél órán belül. Beleástam magam a portréfotózás rejtelmeibe, körül néztem a világban, milyen hátterek, milyen beállítások mennek az üzleti életben. Imádok portréfotókat készíteni, és megunhatatlan, izgalmas tevékenységnek tartom. Az eredmény sokszor lenyűgöző, szerencsére nem csak számomra! Ez a fajta portréfotózás, amit én üzleti portréfotózásnak, üzleti célú portréfotónak nevezek, többnyire álláskereséshez kellenek.

Ahogy már említettem, a kisebbik stúdiónkban készülnek az igazolványképek. Egy igazolványképet is lehet kiemelkedő minőségben készíteni, mi erre törekszünk. Ezt segíti a hatalmas stúdióvaku, a különleges hőnyomtató, na és nem utolsósorban Bártfai Balázs fényképész szakértelme. Ő mindig jókedvre, mosolygásra készteti a megrendelőt, hogy az igazolványképről egy pozitív ember nézzen vissza. Gyakran készíttetnek igazolványképet álláskeresők is. Ilyenkor felajánljuk az üzleti portréfotózás lehetőségét is. Az igazolványkép 1.500,-Ft-ba kerül, az üzleti portréfotózás viszont 12.000,-Ft-ba. Az igazolványkép egy kattintás és máris kész, az üzleti portréfotó pedig legalább húsz beállítással, három háttérrel készül és megvan az átöltözés lehetősége is. A megrendelők, mikor ezt meghallják, mérlegelnek. Van, aki azonnal átvált igazolványképről üzleti portréfotózásra, de sokan nem gondolják meg magukat. – Nem lényeges a kép – mondják. Az állás már megvan, de kell nekik a kép – mondják ezt is. -Csak egy egyszerű álláshoz kell a kép- ezt is megjegyzik, mikor az igazolványkép mellett maradnak. – Nem is tudtam erről a lehetőségről – örvendezik, aki az ötképes üzleti fotózást választotta. Aztán lassan kiderül, miért választotta a drágább, de nagyságrenddel jobb portréfotózást. Egy jól fizető állást célzott meg! A jól fizető állást pedig nem akarja elszalasztani! Nem, nem azért készíttet magáról különleges portréfotó sorozatot, hogy legyen róla egy ütős sorozat! Azért választotta ezt a lehetőséget, hogy jól el tudja magát adni! Mert manapság nem elég a megfelelő végzettség, a gyakorlat, tapasztalat, egy jó portréfotó is kell egy jól fizető álláshoz!

Figyeld meg, aki jól fizető állásban dolgozik, valószínűleg egy jó portréfotót is találsz róla!