Barion Pixel
+36309428553 cím: 1152Budapest, Rákos út 86. objektivfotostudio@gmail.com

Story Gála 2015, az év különleges eseménye, a sztárok, a művészek, tehetségek és felkapott hírességek találkozóhelye! Mindenki a legkülönlegesebb ruhákban mutatja magát, a rendezvény szervezője jóvoltából pedig evészet és ivászat mellett mindenki táncolhat, mulathat. A Story Gála az idén a 16. alkalommal osztja ki díjait. A Story Gálára mi is rendszeresen kijárunk, hiszen a divatikon.hu népszerű internetes újság alapítói vagyunk. Számos művészt itt ismertünk meg, akiket aztán lefotózhattunk a stúdiónkban. Promóciós, bemutatkozó üzleti portréit készíthettük el sok megasztáros és xfaktoros tehetségnek, de jó pár népszerű ember ismerőseinek is, hiszen a legjobb reklám a szájról szájra járó ajánlás. Idén a legteljesebb fotógalériát mutatjuk be a Story Gálán megjelent emberekről és eseményekről!

A Story Gála tavalyi győztesei:

Story Gála díjkiosztó ünnepség

A Story Gála díjkiosztó ünnepség 2014-es év díjazottjai

 

 

 

 

 

 

 

 

Részlet a tavalyi díjátadó összefoglalójából:

  • 2000 óta 12 RTL Klub-os és 3 TV2-s műsor nyert Az év televíziós produkciója és Az év leg-leg-legje kategóriákban.
  • Az év leg-leg-legje 2002-ben a Big Brother volt, 2008-ban a Barátok közt, 2009-ben a Celeb vagyok…, 2010-ben a Benkő feleséget keres, 2011-ben az Ezek megőrültek, 2012-ben a VV5 és 2013-ban a Morning Show.
  • Oroszlán Szonja a legtöbb Story-díjjal jutalmazott színésznő, négyszer győzött. A férfiak között Sebestyén Balázs és Vágó István is 4-4 alkalommal nyert (egyszer közösen).
  • A Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro kapta a Story különdíját 2000-ben.
  • Az RTL Klub produkciói, kiadványai, arcai eddig 35 alkalommal kaptak díjat, szemben a TV2-érintettségű műsorokkal, műsorvezetőkkel: ők csak 13 díjat vihettek haza. forrás:velvet.hu
  • önéletrajzhoz fotó, önéletrajzi fénykép